Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Byl to starostlivý otec, tvrdí tchýně o kanibalovi

Rodinný dům, kde údajný kanibal žil s rodinou. Manželka s dětmi hned po přestřelce odjela k rodičům
Rodinný dům, kde údajný kanibal žil s rodinou. Manželka s dětmi hned po přestřelce odjela k rodičům  (Autor: hkl, laz, Nový Čas)
Autor: evak, INT - 
17. května 2011
05:28

Rodina údajného slovenského kanibala Matěje Čurka (†42) nevěří, že by chtěl zavraždit a sníst Švýcara. Jeho tchyně řekla novinářům ze serveru pluska.sk, že časem vyjde najevo, že ho policie obvinila neprávem.

Poté co policie Čurka obvinila, vzala jeho manželka Eva obě dcery (7, 14) ke svým rodičům do Košic. Slovenským novinářům se podařilo hovořit jen s tchyní Matěje Čurka.

"K ničemu se vyjadřovat nebudeme. V první řadě se hlavně musíme vzpamatovat z toho, co se stalo v posledních dnech. Byl to velmi starostlivý otec a určitě neudělal nic, co se o něm říká. Jsme přesvědčeni, že to všechno vymyslel pan Lipšic (pozn. red. slovenský ministr vnitra) a pan Spišiak (pozn. red. slovenský policejní prezident). Myslíme, že víme, o co tady ve skutečnosti šlo, a časem se to ukáže," s těmito slovy zavřela tchyně novinářům dveře.

Dům, kde Čurko bydlel se svou rodinou, je od přestřelky prázdný. V neděli po poledni tam byla ale zastižena Čurkova manželka. Novinářům z pluska.sk otevřela celá v černém a uplakaná. Řekla jen: "Nezlobte se, ale nechci o tom mluvit."

dobrotka ( 18. května 2011 03:01 )

na to ti muzu rict jenom jedno. At uz se ti to libi nebo ne, vrazdy a uchylne veci se dely, deji a budou dit, na tom nic nezmenis. Ale sebe bys zmenit jeste mohl

monza ( 17. května 2011 20:23 )

Staral se,aby byla v lednici pořád nějaká ta flákota!

laura80 ( 17. května 2011 17:39 )

zaviracispendlik ( 17. května 2011 16:21 )

zaviracispendlik ( 17. května 2011 16:20 )

budou ho must prodat, sleduj inzeráty

Zobrazit celou diskusi