Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Utekla mu od oltáře, chce po ní 12 milionů korun

Nevěstě se útěk nevyplatil...
Nevěstě se útěk nevyplatil...  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK, mivr - 
5. května 2011
06:20

Italský ženich (32), kterému se po všech přípravách na svatbu nedostavila na poslední chvíli k oltáři nevěsta a jen vzkázala, že si to rozmyslela, se rozhodl požadovat od ní 500.000 eur, což je asi 12 milionů Kč odškodného za ztráty, které mu z toho vzešly. Útek se jí tedy doslova nevyplatil.

Říman prožil šok u oltáře letos 17. dubna, který měl být šťastným dnem páru. Zatímco na svou lásku čekal s příbuznými v kostele, dostavil se pouze nevěstin bratr a knězi oznámil, že si dívka už ženicha vzít nechce, protože se zamilovala do jiného muže. Knězi nezbylo nic jiného než to oznámit ženichovi, jeho rodině a všem příbuzným v kostele.

Vše ke svatbě bylo přitom připravováno velmi dlouho a s náležitou velkorysostí. Novomanželé měli mít svatební hostinu v honosné vile na okraji Říma a poté odjet strávit líbánky do Polynésie. Po návratu už je měl čekat nový byt vybavený nábytkem zcela podle přání budoucí mladé paní.

To vše na náklady ženichovy rodiny, připomíná se v podané žalobě. Kromě materiálních ztrát žádá opuštěný ženich odškodné také za morální újmu. Dohromady požaduje 12 milionů korun. Dívka si zahrála na nevěstu na útěku, ale moc se jí to nevyplatilo.

siroky11 ( 5. května 2011 13:30 )

pro: jakub-moravec

siroky11 ( 5. května 2011 13:29 )

Zaplať za ní ten mírný poplatek 12 melounů a ona Ti třeba i dá

jakub-moravec ( 5. května 2011 12:28 )

A safra, zvoral jsem to. Já tu ženu znám a když jsem viděl v tisku oznámku že se budou zítra brát, okamžitě jsem jí poslal sms se vzkazem aby okamžitě přijela za mnou, že jí tu svatbu rozmluvím. A teď vidím, že to chuděra žena vzala vážně. Co teď? Poradí mi někdo???

cocococo ( 5. května 2011 09:17 )

z toho nepodela,ne? Jedna pipina sem ,druha tam.Zadnej problem .Veme si jinou,a bude stejne nas-ranej jako by si vzal tu prvni.

kacota ( 5. května 2011 08:46 )

urobila....Srdcu nerozkážeš ..

Zobrazit celou diskusi