Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Modelka měla v show ‚sexuálně závislé‘ děti, matka dívky chce 53 milionů

Modelka Tyra Banks pozvala do své show o sexuálních závislácích děti. Matka patnáctileté dívky ji zažalovala
Modelka Tyra Banks pozvala do své show o sexuálních závislácích děti. Matka patnáctileté dívky ji zažalovala  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, šim - 
18. října 2010
08:43

Patnáctiletá Američanka odpověděla na internetovou výzvu televizní show, která hledala dospívající „sexuální závisláky“. Pro dívku pak přijela limuzína, odvezla ji na letiště a přepravila do New Yorku. Matka školačky nyní žaluje televizi, že o ničem nevěděla a chce po stanici 53 milionů dolarů.

O tři miliony dolarů (asi 53 milionů korun) žaluje matka patnáctileté Američanky modelku Tyru Banksovou za to, že se dívka objevila bez vědomí a souhlasu rodičů v epizodě modelčiny talkshow.

Největším problémem je skutečnost, že onen díl byl věnován teenagerům závislým na sexu.

V žalobě podané u federálního soudu v Atlantě Beverly McClendonová uvádí, že pořad dívku kontaktoval telefonicky poté, co zareagovala na výzvu na internetových stránkách pořadu, že se hledají dospívající "sexuální závisláci".

Pro dívku přijela limuzína, matka o tom prý nevěděla

Pak prý dívku vyzvedla limuzína v jejich domě v Georgii, produkce ji letecky přepravila do New Yorku a ubytovala v hotelu; to vše bez vědomí matky.

McClendonová dceru u místní policie nahlásila coby pohřešovanou osobu, jakmile zjistila, že zmizela. Dívka nikdy nebyla diagnostikována jako závislá na sexu, dodává žaloba, která je namířena také proti společnosti Warner Bros. Entertainment a producentům pořadu.

Žalobkyně tvrdí, že její dcera nepochybně utrpěla škody, protože na pořad odvysílaný v roce 2009 "se určitě dívali sexuální devianti, perverzní osoby a pedofilové". Krom finanční náhrady žaloba požaduje také to, aby zmíněná epizoda nebyla nikdy znovu odvysílána, a to ani v televizi, ani na internetu. Z žalovaných zatím nikdo případ nekomentoval.

xxyy ( 18. října 2010 13:33 )

Dcerka s matkou domluvené? Velice pravděpodobné. Spíš nechápu, jak k tomu mohlo dojít ze strany studia. Taková studia přece mívají armády právníků, kteří se starají o prevenci před podobným "dojením".

standa2010 ( 18. října 2010 10:58 )

Ani články si po sobě neumí přečíst. Matka školačky nyní žaluje televizi, že o ničem nevěděla a chce po stanici 53 milionů dolarů.

c3rb3r0s ( 18. října 2010 09:47 )

Je naprosto jasné že se dcerka s matkou domluvily, v záměru vytřískat z té televize nějakou tu korunku na botoxové injekce a liposukce. Nicméně jelikož je to v Americe, kde se IQ měří v desetinných místech a zaokrouhluje nahoru, aby alespoň u někoho přelezlo nulu, tak bych se nedivil kdyby to vyhrály.

gevi ( 18. října 2010 09:29 )

53 milionů dolarů jsou 3 miliony dolarů, o které se chce matka soudit, přepočtených na 53 miliony korun. Docela jednoduché.

Zobrazit celou diskusi