Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jeden mrtvý a 16 zraněných zůstalo poté, co v USA auto projelo výlohou obchodu Apple

Autor: ČTK - 
21. listopadu 2022
22:46

Jeden člověk přišel o život a dalších 16 lidí bylo zraněno, když dnes v americkém státě Massachusetts vůz typu SUV prorazil výlohu prodejny společnosti Apple. Policie incident vyšetřuje. Zda se jednalo o nehodu, ale podle agentury AP nesdělila.

Incident se stal v Hinghamu nedaleko Bostonu. Řidiče vozu vyslýchá policie. Jeho jméno ani jména obětí však nesdělila. Okresní prokurátor neuvedl, zda bude řidič obviněn z trestného činu, ale dodal, že pokračuje trestní vyšetřování, píše agentura AP.

Auto u Bostonu prorazilo výlohu obchodu, jeden mrtvý a 16 zraněných. Auto u Bostonu prorazilo výlohu obchodu, jeden mrtvý a 16 zraněných. | Reuters

Ve výloze obchodu, kam tmavé SUV najelo, zeje velká díra. Na místo krátce po neštěstí, před 11:00 místního času, přijeli záchranáři. Podle bostonské televizní stanice WCVB-TV se SUV zastavilo až v zadní části obchodu a řidič musel být z vozidla vyproštěn.

„Člověk by musel opravdu nabrat rychlost, aby skončil ve skladu v zadní části prodejny,“ řekl novinám The Patriot Ledger Frank O'Brien, který na místě nakupoval.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi