Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Malé kozy jsou hitem večírků v Los Angeles. Stojí kolem dvou tisíc na hodinu

Autor: peb - 
26. září 2018
20:45

Hvězdami večírků v americkém Los Angeles se staly nigerijské trpasličí kozy Spanky a Pippin. Ze dvojice je vyhledávaná zábava na nejrůznějších akcích, jak informovala agentura Reuters. Účast zvířat na večírcích vyjde na 99 dolarů, tedy v přepočtu zhruba 2200 korun na hodinu. 

„Kozí máma“ Scout Raskinová, která bývala dětskou herečkou, založila společnost Party Goat Los Angeles loni. Nejoblíbenější dovádění se Spankym a Pippipem spočívá v tom, že si je účastníci večírků nechávají skákat po zádech, když jsou na všech čtyřech. 

„Jsou tak přátelské. Je krása, když jsou poblíž, je na nich vidět, že milují lidi,“ řekl studentka Torian Mylott. Navzdory tomu, že jsou stejné rasy a věku, povahy obou koz jsou dost odlišné. Lidé na mejdanech mají obvykle oblíbence. Někteří milují Pippina, protože je to takový roztomilý ňouma. Spanky je víc v klidu a potichu a lidé mají pocit, že se na něj mohou více napojit, uvedla Raskinová.

„Oběma kozám vůbec nevadí hlasitá hudba a hodně lidí na jednom místě. Byli jsme na večírcích, kde jsem se bála, jak budou reagovat. Pippin tam usnul. Nebylo na nich vidět, že by jim to nějak vadilo,“ pokračovala Raskinová.

Než vyrazí do města, obleče „kozí máma“ obě zvířata do fialových sametových vest. Nejen kvůli jejich vzhledu, ale i bezpečnosti. 

salto ( 27. září 2018 07:38 )

Malý kozy, taky kozy

Pohybovenadany ( 26. září 2018 22:57 )

 Panove pozor, aby řádky nečetla ta Williamsová , muže vas napadnout za sexismus !

gogo56 ( 26. září 2018 21:36 )

já radši větší ale dvě , mladé jsou vítány !

Zobrazit celou diskusi