Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Turisté se na lesní cestě potkali s grizzlym! Setkání s obří šelmou si natočili na kameru

Autor: rc - 
9. července 2018
20:18

Jen málokdo by chtěl stát tváří tvář grizzlymu! Toho na procházce v kanadské provincii Alberta potkali tři turisté. Ovšem ti se obrovského medvěda vůbec nebáli, a dokonce si setkání s ním natočili.

Tři turisté se vypravili na procházku do divokých lesů v kanadské provincii Alberta. Během cesty se k nim přidal nevítaný host. Na lesní cestě se potkali s medvědem grizzlym. Obří medvěd je tiše následoval.

Člověk by v takové situaci zkoprněl nebo by začal utíkat. To se však nestalo. Skupinka zachovala klid a setkání s obrovskou šelmou si dokonce natáčeli. „Zůstaň, kde jsi, krasavče. Nechoď za námi, nechceme použít sprej na medvědy. To je ono, hodný chlapec," mluvil na medvěda klidně jeden z nich.

Medvěd naštěstí o turisty nejevil žádný zájem. Skupinku nakonec obešel a pokračoval v cestě pokojně sám. Turisté si oddechli a nebezpečnému setkání se nakonec smáli.

skaara ( 10. července 2018 13:31 )

No jo, medvědy mě strašil strejda celou dobu, co jsme byla na Aljašce, ale žádného jsme naštěstí nepotkali, ale už jim jich pár vlezlo až do domu.

Zobrazit celou diskusi