Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Otřesné! V jednom z Burger Kingů se v jídle proháněly krysy. Podívejte se na video!

Otřesné! V jednom z Burger Kingů se v jídle proháněly krysy. Podívejte se na video!
Otřesné! V jednom z Burger Kingů se v jídle proháněly krysy. Podívejte se na video!  (Autor: archiv Blesku)
Autor: DH - 
6. června 2018
22:04

Nechutné video natočila jedná ze zákaznic v Burger Kingu v USA. Snímek, který zveřejnila na svém Facebooku, zachycuje krysy přímo v kuchyni místního podniku. Podívejte se na tuhle "chuťovku"!

Tak tohle je doopravdy hnus, po kterém si několikrát dobře promyslíte, zda vyrazíte na jídlo do nějakého fastfoodu.

Žena z amerického Delawareu, patrně jedna ze zákaznic místního Burger Kingu, natočila a na svém Facebooku okamžitě zveřejnila, jak se v polotovarech, ze kterých se později v restauraci připravuje jídlo, proháněly krysy.

"Nechoďte do Burger Kingu na 202. ulici, krysy jsou tam ve všech jejich bulkách," napsala zděšená žena k videu. Text ještě doplnila o emoji krys a zvracejících smajlíků.

Tímto příspěvkem pochopitelně odstartovala obrovskou lavinu ohlasů a za pouhý jeden den si ho na sociální síti pustilo přes 720 tisíc uživatelů a dalších dvaadvacet tisíc z nich nějakým způsobem reagovalo.

Delawareský úřad pro veřejné zdraví již potvrdil, že do restaurace po obdržených stížnostech okamžitě vyrazila kontrola, která ji dočasně uzavřela pro přemnožení hlodavců a hrubé porušení hygienických předpisů.

Společnost Burger King se od provozovny distancovala se slovy, že ji spravuje soukromý provozovatel, kterého však podle jejich slov neprodleně kontaktovali a upozornili ho, aby dal okamžitě vše do pořádku.

Restaurace je v tuto chvíli uzavřena a probíhá v ní povinná deratizace. Výkaly hlodavců totiž byly nalezeny téměř po celé restauraci, a to i včetně míst, kde se zákazníci stravují.

Zobrazit celou diskusi