Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Obsluha fast foodu naplivala zákaznici do jídla. Nechutný moment zachytila kamera

Video se připravuje ...
Autor: Mii - 
27. března 2018
00:15

Na noční návštěvu řetězce rychlého občerstvení Pita Pit bude mít ShaeLynn Madplumová z americké Montany hodně krušné vzpomínky. Narazila tu na nepříjemnou pracovnici, které tolik vadilo, že musí být v práci, že Madplumové naplivala do jídla. A nechala se u toho natočit.

Restaurace s rychlým občerstvením Pita Pit mají v Montaně otevírací dobu až dlouho do nočních hodin. Toho se Madplumová rozhodla s kamarádkami využít a ve dvě ráno s vidinou chutného jídla navštívily pobočku ve městě Missoula.

Chtěly si objednat wrap, ale jejich plán překazila nepříjemná pracovnice, které vadilo, že se v tuto noční hodinu musí nacházet v práci a „někdo po ní něco chce“. S Madplumovou se pohádala, až se v jeden moment rozhodla, že do připravovaného wrapu plivne a pak jej po ženě hodí.

Celý incident se podařilo kamarádce Madplumové natočit a poté zveřejnit na Facebooku. Video během jednoho dne zhlédlo 300 tisíc lidí. Pracovnice se v něm později obhajuje, že restaurace už byla zavřená a chtěla jít domů. To odporuje tvrzení zákaznice, podle které pobočka ještě otevřená byla.

Majitelé fast foodu se omluvili

Jakmile se o události dozvěděli majitelé restaurace, pracovnici na místě propustili a za její chování se omluvili. Čin je podle jejich slov šokoval stejně, jako Madplumovou.

Jedna ze spolumajitelů Pita Pit, známá jen jako Nancy, napsala na Facebook: „Viděla jsem, co se na tom videu stalo. Pro takové chování ze strany personálu není žádná omluva. Můžu vás ujistit, že už u nás nepracuje. Tento člověk nereprezentuje to, co jsme a jak podnikáme.“

„Pokud bychom to, co se stalo, mohli s manželem nějak vzít zpátky, udělali bychom to. Bohužel to není možné, proto bychom se chtěli všem zákazníkům i obyvatelům Missouly hluboce omluvit,“ pokračovala Nancy. Incident nyní vyšetřuje policie.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi