Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Muže na pouštním festivalu pohltily plameny: Hasiči za ním vyběhli do inferna, aby ho zachránili

Autor: rc - 
3. září 2017
18:44

Až 70 000 lidí z celého světa se sjelo do nevadské pouště, aby se tam zúčastnilo netradičního festivalu Burning Man (Hořící Muž). Tento rok se však velkolepá podívaná změnila v hororovou show, když do plamenů vběhl muž. Hasičům se ho naštěstí podařilo včas zachránit.

Další ročník festivalu Burning Man (Hořící Muž), který je pořádán každý rok na přelomu srpna a září v poušti Black Rock Desert v americké Nevadě, vypukl! Burning Man není ani tak festivalem, jako spíš sešlostí lidí, kteří milují muziku a umění. Program není předem připraven, ale je právě na lidech, kteří se festivalu účastní, aby byli aktivní a něco si na dny a noci strávené v poušti připravili. Účastníci se dokonce podílejí i na stavbě festivalového městečka.

 

Grateful for all of those moments. #unforgettable #burningman

Příspěvek sdílený Osnat Said (@osnatsaid),Zář 3, 2017 v 7:27 PDT

 

Nechyběl ani tradiční Burning Man vysoký zhruba 15 metrů. Tento rok se však oblíbený festival, kterého se zúčastnilo 70 000 lidí z celého světa, změnil v hororový zážitek. Muž překročil bezpečnostní obvod a rozběhl se proti plamenům. Zděšení diváci rychle přivolali pomoc. „Účastník  Burning Mana v Serverní Nevadě se dostal za bezpečnostní obvod a vběhl do plamenů. Záchranáři z města Black Rock ho z plamenů zachránili. Muž byl na místě ošetřen a transportován do nemocnice,“ zní prohlášení na webu festivalu.

 

🔥🚶🏻#burningman

Příspěvek sdílený Arthur (@arthurgmat),Zář 3, 2017 v 6:43 PDT

VIDEO: Colours of Ostrava: Hvězda střídá hvězdu, jde se do finále

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi