Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Medvěd zaútočil na rodinný dům v Kanadě. Dostal pěstí, ale nedal se

Autor: pet - 
22. srpna 2017
20:20

Policie zastřelila v Kanadě dalšího medvěda, který navštívil rodinný dům. Ještě předtím ale nenechavého huňáče zahnal ranou pěstí jeden z členů rodiny. Medvěd se ale po chvíli vrátil, aby srovnal účty, informoval v úterý web BBC.

Froude byla doma se svými dvěma dětmi, když v tom její dvouletý kluk zařval: „Mami, podívej.“ Když se otočila, spatřila velkého černého medvěda, který si to mířil přes skleněné dveře přímo do domu. Matka zamkla sebe i děti do ložnice, zatímco jejich rodinný přítel mlátil pánvemi o sebe a honil medvěda s židlí v ruce.

„Když jsem ho spatřila, nevěděla jsem, co mám dělat. Přítel mi řekl, abych vzala děti a zamkla se v ložnici,“ řekla vyděšená žena. Policii také uvedla, že se medvěd potuloval skoro po celém domě, prolezl plno místností a poslintal stůl v jídelně. Přítel dal medvědovi pěstí a tím ho vyhnal ven, ale ten s sebou při cestě vzal i síť proti hmyzu, která chránila vchod do domu, a rozžvýkal ji.

VIDEO: Medvěd v Thajsku málem rozerval člověka na kusy

Policie, která dorazila o chvíli později, pak medvěda zaplašila znovu házením lahví plných vody a foukáním na rohy. Šelma se však ale později vrátila zpět a snažila se dostat do garáže. Před 99kilovým medvědem se musel schovat i kolemjdoucí muž, který pohotově naskočil do svého auta.

Policie nakonec návrat medvěda nemohla nechat jen tak být a v zájmu veřejného pořádku a ochrany ho zabila. Okomentovala to tím, že takovou agresi by nevysvětlila ani ta nejzávažnější choroba.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

vosavopruz ( 22. srpna 2017 22:38 )

dobrá práce policie že dala mědvědovi šanci aby odešel a nezastřelila ho hned

Zobrazit celou diskusi