Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

U kliniky ve Stockholmu najelo auto do lidí. Seniorka si popletla pedály

Autor: kal - 
8. srpna 2017
13:41

Několik zraněných si zřejmě vyžádal náraz auta do lidí u kliniky Capio Vårdcentral Högdalen ve švédské metropoli Stockholmu. Upozornil na to britský web Mirror.co.uk. Podle místních médií jsou zraněni minimálně tři lidé a srazila je omylem starší paní.

Řidičkou automobilu pravděpodobně byla seniorka (80), která nechtěně vjela do lidí. „Šlo o postarší paní, která si spletla pedály a srazila tři lidi,“ uvedl šéf stockholmské policie Tomas Ibstedt. Zda jsou zranění závažná není známo.

Policie přijela k nehodě krátce po třinácté hodině, na místě už byla helikoptéra i záchranka. Řidičkou auta zřejmě byla žena, policie zatím nezveřejnila její totožnost. Člen stockholmské záchranné služby tisku oznámil, že odpoledne se nejednalo o teroristický útok a skutečně šlo jen o nehodu.

Je to několik měsíců od teroristického útoku ve Stockholmu. V dubnu Rakhmat Akilov z Uzbekistánu záměrně najel nákladním autem do chodců. Na místě zabil 5 lidí a dalších 14 vážně zranil. Pachatel řekl polici, že splnil svůj úkol. Dubnový útok byl odvetou za bombardování Islámského státu.

lunatic ( 8. srpna 2017 15:18 )

Myslím,že tu paní dozajista chápu ;já si zase,namísto pedálů pletu slova "pojem" a "průjem"

Zobrazit celou diskusi