Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Muž s miminkem si na letišti stěžoval na třináctihodinové zpoždění: Od zaměstnance dostal pěstí

Autor: aba - 
30. července 2017
13:33

Další skandál na letišti, tentokrát ve francouzském Nice, otřásá světem letectví. Zaměstnanec místního letiště dal pěstí otci, který v náručí držel miminko. A důvod? Muž si dovolil si stěžovat na třináctihodinové zpožděni letu. 

Na francouzském letišti Nice čekali pasažéři společnosti easyJet na let do anglického Lutonu. Letadlo ale mělo zpožděni – celých 13 hodin. Lidé byli pochopitelně rozladění a mezi pasažéry byla i rodina s teprve devítiměsíčním dítětem.

Podle svědků se šel otec s miminkem v náručí zeptat zaměstnance letiště na dlouhé zpozdění. Měl si stěžovat na nedostatek místa k sezení a na fakt, že jim kvůli dlouhému čekání, které neočekávali, dochází jídlo pro miminko a na letišti k sehnání žádné není.

„Zaměstnanec letiště na to nic neřekl, nijak se o rodinu nezajímal a jen se ušklíbnul. Pak tomu muži z ničeho nic dal pěstí. Můj manžel, ho musel od toho tatínka odtáhnout,“ vypráví svědkyně události Arabella Arkwright. „Všichni jsme za sebou měli strašlivý den na letišti a pak tu muže s dítětem v náručí ještě začnou bít,“ stěžuje si. 

Podle ní měl pak muž na oku po silné ráně monokl. Když lidé mohli konečné nastoupit na let, pasažéři tatínkovi aplaudovali, aby ho podpořili v těžké situaci. K případu se vyjádřil i zástupce letecké společnosti easyJet, který v tiskovém prohlášení odmítá, že by muž z letiště měl co dočinění s jejich leteckou společností.

„Společnost je fotografií, která se objevila na sociálních sítích, znepokojena a zahájila vyšetřování celého incidentu. Muž není zaměstnancem společnosti easyJet a záležitost řešíme s letištěm Nice. Je nám velice líto, že pasažéři museli tak dlouho čekat, ale zpoždění bylo způsobeno závadou na letadle, a tak muselo být vypraveno nové letadlo s posádkou z Lutonu, aby cestující, čekající na letišti v Nice, vyzvedlo. V tuto chvíli už jsou všichni v Anglii,“ vyjádřila se k incidentu letecká společnosti. 

VIDEO: Turistku na karibské pláži odválo letadlo

marmat ( 30. července 2017 23:49 )

NENÍ teď DNE, aby se nepsalo o horroru s letadly a letišti... Ale není doba kamenná a taková letiště jako Nice nejsou evidentně připravena řešit problémy velkoryse a s nadhledem !? Rozdat potraviny a pití z lednic,nebo restaurací a zajistit pohodlí ani rodinám s dětmi. TOHLE je jednání jak v poslední rozvojové zemi !!!

Zobrazit celou diskusi