Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

První těhotný muž (21) z Británie porodil holčičku! Dárce spermatu našel na Facebooku

Autor: rc - 
9. července 2017
14:11

První muž z Velké Británie porodil dítě! Hayden Cross (21) v polovině června přivedl na svět císařským řezem holčičku Trinity-Leigh. Otcem se stal díky dárci spermatu, kterého našel na Facebooku.  

V polovině června došlo v Británii k zázraku. Jednadvacetiletý Brit porodil zdravé dítě. Holčička, která dostala jméno Trinity-Leigh, přišla na svět císařským řezem. „Je můj anděl,“ řekl Hayden pro The Sun. „Ona je perfektní. Je tak hezká. Jsem šťastný,“ rozplývá se nad dcerou pyšný otec.

Hayden Cross nebyl vždy mužem. Před jednadvaceti lety se narodil jako blonďatá dívenka Paige. Ke změně pohlaví se rozhodl před třemi lety a od té doby žije legálně jako muž. Hayden začal brát hormony, které způsobují růst vousů a mutaci hlasu.

Změna pohlaví byla to, co si Hayden přál nejvíce, ale také věděl, že touží po vlastním dítěti. Předtím tedy, než byla dokončena změna pohlaví, zažádal o zmrazení svých vajíček u NHS v naději, že by mohl mít někdy ještě dítě. Zdravotníci však jeho žádost zamítli. „Čelil jsem tomu, že buď se nestanu mužem, kterým jsem chtěl být, nebo tátou,“ řekl Hayden TheSun. „Jediná šance byla, že budu mít dítě dřív, než dokončím změnu,“ dodal Hayden.

Na internetu si tedy našel dárce, který mu věnoval sperma. „Našel jsem dárce na internetu. Hledal jsem na Facebooku skupinu a našel jsem jednu. Ta už je v současné době uzavřená. Nemusel jsem nic platit. Muž přišel ke mně domů, nechal mi v kalíšku sperma, které jsem zavedl pomocí injekční stříkačky,“ řekl Hayden.

O dva týdny později Hayden zjistil, že je těhotný. Přesto, že si dítě hrozně přál, měl smíšené pocity. „Byl jsem šťastný, ale také jsem věděl, že by to mohl být krok zpátky. Nosit dítě je velmi ženská záležitost a je to proti všemu, co cítím v mém těle. Konečně jsem se začal stávat sám sebou a začal jsem být fyzicky mužem, ale teď jde mé tělo opačným směrem,“ řekl Hayden The Sun v době, kdy byl těhotný.

V současné době si však Hayden vychutnává každou chvilku se svou dcerkou a chystá se dokončit změnu pohlaví.  

Argentinská policistka porodila v kómatu:

msml20 ( 9. července 2017 16:30 )

Já bych to tedy zázrakem nenazvala, mně to připadá hnus. .

sorbonka ( 9. července 2017 15:03 )

Já bych mu- ji dala rodit císařem! Pěkně přirozeně, aby si to uvědomilo, co vlastně je!

jany ( 9. července 2017 15:02 )

ale tohle je zenska, jen tvrdi, ze se citi byt muzem

y1xcvbnm ( 9. července 2017 15:01 )

od pohledu je to žena, to nikdo nepozná že to není matka.

Zobrazit celou diskusi