Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Sestra přežila pád ze 6. patra nemocnice. Dopadla totiž na lékařku, kterou zabila

Autor: nka - 
18. června 2017
09:04

Pád ze šestého patra nemocniční budovy přežila zdravotní sestra v Kolumbii díky tomu, že dopadla na procházející lékařku. Ta na následky zranění zemřela.

Neštěstí se stalo v univerzitní nemocnici kolumbijského města Cali. Studentka druhého ročníku ošetřovatelství María Gonzalesová se tu ze zatím neznámého důvodu zřítila z pavlače v šestém patře do dvora nemocničního areálu. K jejímu štěstí a své smůle tady zrovna procházela mladá internistka Isabel Muňozová, která si do místního bistra šla koupit něco k jídlu.

Video: Studentka spadla z pavlače v šestém patře nemocnice

„Doktorka Muňozová utrpěla závažné poranění hlavy, kvůli němuž měla obnaženou mozkovou tkáň, což během chvilky vedlo k její smrti,“ řekl ředitel nemocnice Juan Carlos Corrales. „Nevíme, co se stalo. V tuto chvíli mohu říct jen to, že se stala tragédie a všichni v nemocnici jsou v šoku,“ dodal.

Studentka přežila s rozsáhlými zlomeninami, její stav je stabilizovaný. Zda dolů skočila úmyslně a z jakého důvodu, nyní vyšetřuje policie.  Podle kamarádky ale byla v posledních dnech zamlklá a do telefonu plakala.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Monikay ( 1. září 2017 14:46 )

Bylo by dobré se nejdřív rozhlédnout

Zobrazit celou diskusi