Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Trump slaví narozeniny, Melania chystá superparty. Vyskočí z dortu Pamela?

Autor: nka - 
14. června 2017
11:25

Ve velkém stylu dnes pravděpodobně své 71. narozeniny oslaví americký prezident Donald Trump. Manželka Melania obeslala všechny přátele a chce svému choti připravit narozeninovou party, na kterou „nikdy nezapomene“.

Melania už poprosila všechny Trumpovy známé, aby jí pomohli připravit pro manžela báječnou oslavu. „Potřebuji vaši pomoc, abychom manželovi připravili narozeniny, na které nikdy nezapomene,“ napsala v e-mailu s tím, aby přátelé podepsali narozeninovou pohlednici.

Do Washingtonu také dva dny před oslavou ze Slovinska přiletěli Melaniini rodiče, na prezidentově večírku tak zřejmě nebude chybět celá rodina.

Během nedávné návštěvy Saúdské Arábie Trump tančil se šejky v rytmu bubnů. Jak asi bude křepčit na dnešní oslavě?

Video  Trump si se šejky zatančil do rytmu bubnů. Před králem pak udělal pukrle.  - Reuters
Video se připravuje ...

Bližší pohled do zákulisí příprav zatím není k dispozici, je ale jisté, že oslava bude ve velkém stylu.  Trumpovy narozeninové večírky totiž probíhaly velkolepě i v dobách, kdy ještě nevládl Bílému domu.  

 

Své 42. narozeniny miliardář například oslavil ještě po boku Češky Ivany v jednom ze svých kasin, kde hosty bavilo vystoupení tanečníků i kouzelníků, zatímco se nad jejich hlavami vznášela maketa pětimetrové vzducholodě. Trumpovi tehdy popřála řada celebrit včetně prezidenta Ronalda Reagana.

K padesátinám mu pak jeho druhá manželka Marla Maplesová uspořádala opulentní party v newyorském mrakodrapu Trump Tower, kde nechyběl obří dort s vyobrazením všech budov patřících realitnímu magnátovi korunovaný figurkou Trumpa v oblečku Supermana se znakem dolaru na hrudi.


O devět let později Trump sfoukl svíčky na obřím dortu už se třetí manželkou Melanií v kasinu v Atlantic City za přítomnosti sexbomby z Pobřežní hlídky Pamely Andersonové.

Šedesáté jubileum si budoucí prezident připomněl tamtéž, čekal jej obrovský čokoládový dort a krásné dívky v bikinách na party ve stylu Jamese Bonda.

Není proto pochyb, že se dnes do Bílého domu sjede řada gratulantů s dary a čeká je bombastická oslava. Asi nejlepší dárek k jednasedmdesátinám už ale Trump dostal. Před pár dny jeho manželka Melania oznámila, že se spolu se synem Barronem stěhuje z New Yorku do Bílého domu. Rodina tak od nynějška konečně bude žít pohromadě.

Co prezidenta k jeho výročí naopak nejspíš příliš nepotěší, je přání jeho odpůrců z organizace Rise and Resist. Ti se dnes plánují shromáždit před Trump Tower a prezidentovi, vyšetřovanému pro údajné styky jeho volebního štábu s ruskými představiteli, nechat doručit jejich dárek: letenku do Ruska.

Zobrazit celou diskusi