Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V Londýně zemřel miliardář a obchodník se zbraněmi! Měl 11 manželek na potěšení

Autor: shp - 
7. června 2017
12:47

V dobách své největší slávy a úspěšnosti se jeho jmění a majetek vyšplhaly až na hodnotu neuvěřitelných 90 miliard korun. Od 80. let sice uplynula dlouhá doba, ale Adnan Khashoggi (†82) stále patřil mezi světovou zbohatlickou elitu. Až do své smrti, která ho zastihla v úterý v Londýně. V posledních měsících svého života bohužel bojoval s Parkinsonovou chorobou. 

„Prožil své poslední dny obklopen oddanou rodinou, dětmi a vnoučaty se stejnou elegancí, silou a důstojností, která charakterizovala jeho pozoruhodný život. Zůstala po něm jeho žena Lamia,“ uvedla miliardářova rodina ve veřejném prohlášení.

„Adnan Khashoggi byl pionýrem, který dosáhl globálního uznání v zlatém věku prostřednictvím svých obchodních úspěchů a proslulé štědrosti. Náš otec rozuměl umění spojování lidí lépe než kdokoliv jiný,“ pokračovaly jeho děti, kterých zplodil celkem šest se dvěma ženami.

Khashoggi byl sice dvakrát ženatý, ale jedna žena mu v jeho zhýralém životě nikdy nestačila. V jednu dobu měl celkem 11 manželek na potěšení, jak jim sám říkal. Co tím potěšením myslel, je nad nebe jasné. Obchodník se zbraněmi uměl žít a jeho večírky plné šampaňského, byly proslulé. Mnohdy trvaly i několik dní.

Říká se, že Khashoggi způsobil mezinárodní skandál, když někdy v polovině 80. let zprostředkoval prodej amerických zbraní do Iráku. Tedy v době, kdy se na ně vztahovalo embargo. Prezident Ronald Reagan (†93) se v roce 1987 musel za skandál veřejně omluvit.

V roce 1988 byl zase zatčen ve Švýcarsku. Důvodem mělo být zatajování finančních zdrojů. V cele předběžného zadržení strávil celé tři měsíce. Khashoggiho velkou chloubou byla dlouho jachta Nubila, která měřila 86 metrů a dokonce se objevila v bondovce Nikdy neříkej nikdy. Nakonec ji koupil současný prezident USA Donald Trump (70).

Známou zajímavostí o zesnulém miliardáři Khashoggim je, že byl strýcem Dodiho Al-Fayeda (†42). Ten byl posledním milencem oblíbené princezny Diany (†36). Společně spolu zahynuli při tragické autonehodě v roce 1997 ve Francii. 

Podívejte se, jak český miliardář Michal Horáček rozdával polévku bezdomovcům:

ppadys13 ( 7. června 2017 16:18 )

To je *** už od pohledu.

hanka666 ( 7. června 2017 16:05 )

N e d o š u kané pr a s e. Obchodník se smrtí, úplný lidumil.

pupi ( 7. června 2017 14:30 )

A je po hovadu , Ámen . Omlouvám se hovadům ,nebylo to nic osobního !!!

mak ( 7. června 2017 13:54 )

 Jaký bohužel? ) Amorální pokrytec a šejdíř konečně natáhl brka!

11karel11 ( 7. června 2017 13:17 )

Zhýralý kanec se bude smažit v pekle.

Zobrazit celou diskusi