Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Melania není jediná, kdo se svlékl. Kůži ukázala i první dáma amerických financí

Autor: nka - 
20. února 2017
15:12

Nový americký ministr financí Steve Mnuchin (54) je mužem, který si umí život zařídit. Nejen že je s majetkem ve výši 10 miliard korun dosud nejbohatším strážcem americké pokladny, ale jeho snoubenkou je navíc herecká sexbomba Lousie Lintonová (35). Ta se nedávno odhalila ve snímku Intruder.

Bývalý investiční bankéř z Goldman Sachs se podle serveru Daily Mail může pochlubit jměním ve výši 400 milionů dolarů (10 mld. Kč), což z něj činí nejmovitějšího ministra financí v americké historii. Kritici ale poukazují na to, že Mnuchinova rodina vydělala 3,2 milionu dolarů na obchodech s odsouzeným podvodníkem Bernardem Madoffem i na krachu trhu s bydlením během finanční krize v roce 2008.

S Lintonovou se Mnuchin, který v minulosti investoval do hollywoodských filmů, seznámil během galavečera v Los Angeles. V roce 2014 se kvůli ní rozvedl s druhou manželkou Heather deForest Crosbyovou, s níž má tři děti.  Letos v létě se zasnoubili, žijí spolu v kalifornském Bel Air.

O vnadách skotské herečky se veřejnost mohla přesvědčit naposledy v hororu Intruder (Vetřelec), kde Lintonová při žhavých scénách ve sprše a v posteli odhalila téměř vše. Minulý týden, kdy doprovodila Mnuchina do oválné pracovny k oficiálnímu uvedení do funkce, ale již příznivce nahoty zklamala a novopečenému ministrovi při přísaze držela bibli v usedlých tmavomodrých šatech.

Lintonová se narodila ve skotském Edinburghu, později odjela studovat do Kalifornie, kde zahájila hereckou kariéru. Jako její největší úspěch se dá počítat vedlejší role ve filmu Hrdinové a zbabělci, kde se v roce 2007 objevila po boku Toma Cruise, Roberta Redforda a Meryl Streepové. Pak si zahrála v několika hororech.

Fotogalerie Inaugurace Donalda Trumpa 45. prezidentem USA 44 fotografií

Loni Lintonová vzbudila pozornost autobiografickou knihou Ve stínu Konga, kde popsala, jak v osmnácti letech strávila rok jako dobrovolnice v africké Zambii. Odtud údajně musela za dramatických okolností uprchnout před povstaleckou armádou z Konga a její život byl bezprostředně ohrožen nejen krvežíznivými rebely, ale i „lvy, slony, krokodýly a hady“. Její příběh ale rozezlil Zambijce, kteří jej označili za vymyšlený s tím, že v něm „už chybí jen Tarzan a Mauglí“.

Erotické scény má za sebou i první dáma USA:

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi