Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Horor v zoo: Tygři »ulovili« a zabili návštěvníka, celé to sledovala manželka a dítě

Autor: jer - 
29. ledna 2017
20:29

Hororový zážitek zažili návštěvníci zoo parku v čínském městě Ningbo. Skupinka tygrů „ulovila“ jednoho z návštěvníků, celý incident navíc sledovala zděšená manželka oběti spolu s potomkem. Řádění šelem zachytil jeden z návštěvníků na video.

Podle zpráv není jasné, jak se muž do výběhu dostal. Jeho žena a dítě ale na tento den nikdy nezapomenou. Při „souboji“ s tygrem muž utrpěl těžká zranění a po převozu do nemocnice zemřel.

Následující záběry jsou drastické a nejsou vhodné pro slabší povahy:

Video  Muže v čínské zoo před zraky ženy a dítěte roztrhal tygr  - Youtube
Video se připravuje ...

Před smrtí se ale muž zoufale snažil s tygry bojovat. „Viděl jsem tygra trhat osobu, jejíž tvář byla pokryta krví. Pokaždé, když si muž zkusil sednout, ho tygr strhnul zpět k zemi,“ popsal děsivou událost jeden ze svědků.

Ihned po útoku návštěvníci zoo upozornili její zaměstnance. Těm ale trvalo přibližně hodinu, než se jim podařilo muže z výběhu vytáhnout. Tygry podle zprávy Beijing Youth Daily zahnali až pomocí petard a vodních děl. Jeden z tygrů musel být při zákroku zastřelen.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

janinax ( 30. ledna 2017 09:07 )

Zase jeden debil co leze zvířatům do výběhu!!!Co si myslel že se s nimi pomazlí a půjde pryč,co nato říct může si za to bohůžel sám .Ve finále je mi líto jen těch zvířat a toho tygra co zastřelili.Jsou to vymaštěnci!!!!Nebo si myslel že je to kočka domácí a tygra nezná

monza ( 30. ledna 2017 07:18 )

"Horror v ZOO" Ale kdeže.To byla komediální scénka "Číňan s tygry snídá"!

europa ( 30. ledna 2017 07:17 )

My nelezeme k tygrům do výběhu, troubo

europa ( 30. ledna 2017 07:14 )

Kvůli idiotovi, kterej leze, kam nemá, zastřelili tygra. Tygři jsou na vymření, zatímco lidí je na světě jako s.r.a.č.e.k, jak říkal už poručík Hamáček v Černých baronech. Něco je špatně. Sakra špatně.

monza ( 30. ledna 2017 07:13 )

Za to,co Číňani provádí se zvířaty v rámci tzv."čínské medicíny" a často i pouze kvůli přímému sežrání ohrožených zvířat,je toto malá odveta!

Zobrazit celou diskusi