Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Naštval vás Trump? Vezměte si mě: Švéd nabízí sňatek Američankám i Američanům

Autor: bru/ČTK - 
10. listopadu 2016
13:45

Kuriózním způsobem na vítězství Donalda Trumpa v amerických prezidentských volbách zareagoval jistý švédský instruktor surfování. Když Gustav Hallén zpozoroval, že mnoho Američanů je výsledkem voleb zdrceno, rozhodl se, že komukoli z nich dá možnost odstěhovat se do Švédska. Zajistit to má sňatek s ním, píše švédský list The Local. Hallén vyvěsil nabídku na stránce internetového serveru eBay. Manželství bude zájemce stát 50 000 dolarů (přes 1,2 milionu korun).

„Nad důsledky mého rozhodnutí jsem moc nepřemýšlel. Napadlo mě, že bych mohl pobavit mé přátele na Facebooku, jelikož mnoho z nich bylo smutných. Chtěl jsem problém prezentovat z jiné perspektivy, s notnou dávkou ironie, abych lidi přiměl k smíchu,“ řekl Hallén listu The Local.

„Proč se nepřestěhujete někam, kde je to lepší, třeba do Švédska? Jsem otevřený všem nabídkám – od žen, od mužů, od kohokoli. Mám rád dlouhé procházky, relaxaci a koukání na filmy,“ stojí v popisu nabídky.

Zatím se nikdo Švédovým životním partnerem stát nechce. Co když ale někdo přece jen projeví zájem?

„Možná to budu brát vážně,“ říká Hallén s úsměvem. Ne, ta cena zaručuje, že se nikdo nepřihlásí. Je to hrozně moc peněz. Snažil jsem se, aby ta částka byla úměrná svobodě, kterou nám život ve Švédsku přináší,“ tvrdí. A na otázku, co si myslí o výsledcích amerických voleb, říká: „Je hezké vidět, že se lidé na tolika místech scházejí, aby vyjádřili nesouhlas s tím, co (Trump) reprezentuje, to je důležité. Svět se vždy adaptuje a život snad půjde dál.“

Prezidentské volby v USA 2016 na Blesk.cz ZDE

Kdo jsou děti Donalda Trumpa – Podívejte se

pomoc-hori ( 10. listopadu 2016 15:12 )

Konečně miluješ Západ!

avast ( 10. listopadu 2016 15:10 )

Gregorka má zájem.

havran2 ( 10. listopadu 2016 14:58 )

U Trumpa je to teprve začátek,ten se ještě ukáže jak mu stoupla sláva ! ! !

aaobcanka ( 10. listopadu 2016 14:35 )

Tramp odmítá v případě války bránit ČR : Neuvěřitelná tzv. tupost předchozích pravičáckých ODS+TOP+KDU vlád i ČSSD+KDU : např. ministryně školství, Kateřina Valachová, přidá až desetitisíce měsíčně učitelům. Proč ? 1) Učitelů je dostatek. 2) Mají mzdy dostatečné proti např. nemocničním lékařům (pozor, privátní, nikoliv nemocniční, lékaři mají statisícové příjmy, vč. tzv. nenažraných zubařů). Učili jsme a v rodině máme lékaře. Učitelky (i většina dnešních učitelů, kteří jsou vychováni rozvedenými matkami bez otcovských technických vzorů), kromě matikářek a učitelek technických předmětů, jsou proti např. německým, švýcarským, japonským pedagožkám chaotické, unáhleně, nelogicky, nesystematicky, neanalyticky a nekompatibilně myslící. A především si užívají přes 2 měsíce prázdnin ! Kdo to ze standardně pracujících má ? A jejich současné mzdy kolem 20 000 - 35 000 Kč/měs. jsou až moc vysoké za práci 10 měsíců v roce. K tomu učí jen 4-6 h/ denně. Za školství lze ušetřit i za kulturu. Zejména pražští komedianti, herci a zpěváci, nám předvádějí šaškárny z kaváren, náměstí. Křičící tzv. povalečská kavárenská banda v čele s netechnicky přemýšlejícími, naivními tzv. zabedněnci : Hermanem, Bartoškou + Dykem, Krausem, Horáčkem atd., z nichž většina si večer na 2 hodinky odskočí na pódia, pak se opíjejí a hulí Bůh ví co do rána, aby se poté váleli do odpoledne v pelechu a večer "jízda" nanovo. Na kulturu je potřeba snížit výdaje. ZÁVĚR : vrátit povinnou vojenskou 2 letou službu a přidat na armádu a zemědělství ! Armáda nás bude bránit proti blížícím se muslimským hrdlořezům z IS a zemědělci nás budou ve válce živit. To by si měla uvědomit vláda. Dále je nutno v ZŠ obnovit dílny a tzv. pozemky, žáci jsou "leví jak šavle", neumí zašroubovat ani šroubek, zasadit bramboru apod. Obnovit učňáky a české továrny, výrobny atd.! ODS, TOP a KDU, s mlčením ČSSD, zrušily učňáky a továrny prodaly cizákům.

naidka ( 10. listopadu 2016 14:30 )

Líp chodit naboso v keckách než v polobotkách.

Zobrazit celou diskusi