Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Agresivní pitbull útočil na vše živé: Pohryzal přes 20 lidí, včetně dítěte (8)

Autor: lm - 
8. srpna 2016
22:00

Šílený pes napadl přes 20 kolemjdoucích, než se ho podařilo policistům zneškodnit. Agresivní pitbull v čínské provincii Kuej-čou napadal lidi naprosto bezdůvodně. Policisté ho museli zastřelit.

Více než 20 zraněných kolemjdoucích má na svědomí agresivní pitbull v čínské provincii Kuej-čou. Šílené zvíře útočilo na vše živé, co se kolem jen mihlo. Napadl dokonce i osmiletou holčičku. Přitom mu nikdo z nich nic neudělal.

Řádění zvířete zachytily bezpečnostní kamery. Na videu je vidět, kterak zvíře přiběhne ke stojícímu muži a zakousne se mu do nohy. Když se po něm muž ožene, pes na něj skočí a jde mu po hlavě. Muži se nakonec podařilo zvíře zahnat, to ale po chvíli napadlo ženu. Policisté nakonec psa zastřelili.

Video  Varování: Obsahuje drastické záběry!  - Youtube/LiveLeak
Video se připravuje ...

Dadu ( 9. srpna 2016 12:10 )

Naprosto souhlasím !!!!!

maledivy2016 ( 9. srpna 2016 06:40 )

Čínská přelidnena banda kreatur sežere všechno a jejich způsob usmrcení zvířat jde do krajnosti sadismu! Pejsek má u mě obrovské plus a obdiv! KAŽDÉHO KDO NENÁVIDÍ, ZABÍJÍ PSI HODIT MEZI SMEČKU ROZZUŘENYCH PITBULŮ, bez rozdílu!

maledivy2016 ( 9. srpna 2016 06:12 )

Dobrá práce pejsku! Nedejte se pejskové, držíme palce!

nemocna ( 9. srpna 2016 01:47 )

ano pes pozná na člověku který jedl psa a mohl se tak mstít, nebo mu někteří lidé moc ubližovali a tak všechny nenávidí, sám by se tak nechoval musela za tím být příčina a určitě způsobená lidmi, třeba výcvik na psí zápasy, vždyt je to otřesné vidět na ulicích plné klece ustrašených pejsků které týrají a zabíjejí bezcitně, kdo zabije kočku nebo psa podřezat ho hned, Čínanů není vůbec škoda, jsou jich tisíce aspoň se vymýtí tento debilní zvyk, sežerou na co příjdou ale kočky a psy at nechají v klidu žít, jsou to roztomilý mazlíčci

alfasamec ( 8. srpna 2016 23:09 )

...   Chudák pes, někdo ho musel pořádně vystresovat...

Zobrazit celou diskusi