Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Evakuace letiště v Dallasu: Policista postřelil muže s kamenem v ruce

Autor: lm, ČTK, tmp - 
10. června 2016
19:59

Na letišti v Dallasu se střílelo! Policie na letišti Love Field v americkém Dallasu v pátek několikrát vystřelila na muže, který na opakovanou výzvu odmítl odložit kámen. Informují o tom americká média. Stav postřeleného není znám, z místa ho odvezla sanitka. Provoz letiště byl zčásti uzavřen.

Letiště Dallas Love Field bylo uzavřeno poté, co se v jednom z jeho terminálů ozvala střelba. Muž s kamenem v ruce kráčel k policistům. Ti ho proto vyzvali, aby kámen odložil, což odmítl. Policisté pak na něj začali střílet.

 

Zatím není zcela jasné, jak vážné je zranění postřeleného. Na místě je přítomno velké množství bezpečnostních pracovníků, kteří pročesávají terminál.

 

 

 

Útočník kamenem nejdříve rozbil sklo a poničil karoserii vozu. Žena, které auto patří, je podle policie nejspíše matkou jeho dětí.

Muž podle svědků na zasahující policisty křičel, aby ho zastřelili. Ti ho opakovaně vyzývali, aby kámen odložil, což on odmítl. Z videa, které natočil jeden ze svědků, je slyšet křik policisty, aby si dotyčný lehl, poté následuje několik výstřelů

 

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi