Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Při havárii autobusu 8 mrtvých a 44 zraněných. Jeli do kasina v Texasu

Nehoda autobusu v americkém státě Texas: Osm mrtvých, čtyři desítky zraněných.
Nehoda autobusu v americkém státě Texas: Osm mrtvých, čtyři desítky zraněných.  (Autor: Reprofoto KGNS.tv)
Autor: simao, ČTK - 
15. května 2016
08:00

Jeli se pobavit do kasina, místo toho zažili horor. Jejich autobus se převrátil, sedm lidí v něm našlo smrt přímo na místě, jeden člověk zahynul po převozu do nemocnice. Hrůzostrašná nehoda se odehrála v americkém státě Texas.

Osm lidí zahynulo a 44 utrpělo zranění při sobotní nehodě autobusu, který se převrátil cestou do kasina v americkém státě Texas. Informovala o tom dnes agentura AP.

Podle policie nebylo do neštěstí zapleteno žádné jiné vozidlo. Místní úřady uvedly, že sedm lidí přišlo o život na místě a osmý později podlehl svým zraněním v nemocnici. Nehoda se stala nedaleko města Laredo na jihu Texasu. 

Hasiči byli o nehodě informováni v sobotu dopoledne místního času. V sobotu v podvečer místního času zůstávala dálnice, která byla dějištěm tragédie, nadále zavřená, napsala agentura AP. Záběry zdemolovaného autobusu přinesla lokální televize KGNS News.

Jde o jednu z nejhorších dopravních nehod v Texasu za poslední roky. V lednu 2015 zemřeli západně od texaského města Odessa při nehodě vězeňského autobusu dva dozorci a osm vězňů.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi