Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno 21°C

Mariána zbili policisté jako žito, na tváři má děsivé monokly

Marián byl zbit policisty. Právem?
Marián byl zbit policisty. Právem?  (Autor: TV Markíza)
Autor: shp - 
2. května 2016
22:06

Marián chodil za svou milovanou přítelkyní do práce. To se ale nelíbilo vrátnému. Opakovaně ho urážel. Když chtěl Marián spor řešit, ještě se to vyostřilo. Kolemjdoucí na ně zavolal policisty a bylo zle. Slováka totiž strážci zákona spoutali a zbili.

Dal jsem si pár skleniček, to přiznávám, ale nebyl jsem opilý. Šel jsem si lidsky popovídat, co má se mnou za problém. On mi začal tykat, ať vypadnu, a začali jsme se strkat,“ popsal TV Markíza situaci sám Marián.

Jakmile ho a ostrahu viděl kolemjdoucí, zavolal na ně policisty. Jakmile dorazili na místo, bylo zle. „Došli tam a tím, že jsem měl trošku vypito a pán byl z ostrahy, tak jsem byl jakoby ten agresor, který neměl možnost nic vysvětlit,“ dodal Marián.

Jak dopadl, je vidět na jeho tváři. Když měl ruce spoutané na zemi, dostal Marián ještě několik ran. Napaden měl být i policisty v sanitce. Ti se dokonce ptali, zda je ve voze kamera. Více v reportáži TV Markíza.

Video  Reportáž TV Markíza o Mariánovi, kterého zbili policisté.  - TV Markíza
Video se připravuje ...

maski ( 19. května 2016 19:53 )

silacke reci, to ja by som teba stretol este radsej,ja som sa nepochcal, ale ty by si sa urcite posral, keby si vobec taku bitku prezil

maski ( 19. května 2016 19:49 )

spina je tvoja matka, co splodila s vlastnym bratom taky kus hovna ako si ty

asijo ( 3. května 2016 02:56 )

Velice dobře odvedená páce policie.

moiaza ( 2. května 2016 22:50 )

 Jak zasloužil? Pak škoda každé rány, která padne vedle.

Zobrazit celou diskusi