Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilý Čech František couval s kamionem na britské dálnici, skončil ve vězení

Opilý Čech na britské dálnici couval s kamionem.
Opilý Čech na britské dálnici couval s kamionem.  (Autor: Staffordshire Police)
Autor: shp - 
15. dubna 2016
11:17

Couval, popojížděl, zase couval a snažil se srovnat svůj vůz. Kdyby šlo o adepta na řidičák v autoškole, šlo by to omluvit. Jenže tento řidičský exces předvedl český kamioňák František F. (56) na britské dálnici poblíž Birminghamu. Za volantem byl silně opilý.

Jeho »krasojízdu« zachytily na dálnici kamery. Podle jízdy je patrné, že řidič je pořádně opilý. Při zběsilém couvání dokonce přejel tři pruhy. Jen zázrakem se s nikým nesrazil.

Všichni kolemjedoucí řidiči se opilému Františkovi vyhnuli. Na místo ihned vyjeli policisté, kteří Čecha zatknuli. Dechová zkouška jasně potvrdila, že řidič pil.

Naměřeno při ní bylo více než dvojnásobné množství povoleného alkoholu v krvi. A to je síla, protože ve Velké Británii je povoleno 0,5 promile. František si tak dal rozhodně více než jedno pivo.

Incident se odehrál 1. března, ale policie z hrabství Staffordshire o něm informovala až nyní.  Soud poslal Františka za mříže na půl roku za nebezpečnou jízdu a přidal další 4 měsíce za řízení v opilosti. Čech zároveň dostal okamžitě vyhazov.

Video  Opileckou jízdu Františka zachytily kamery.  - Staffordshire Police
Video se připravuje ...

hu11 ( 15. dubna 2016 11:57 )

 To byl určitě, ten hňup František Ringo Čech, to je takový hovado

Zobrazit celou diskusi