Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Škrcení kvůli burgerům i visící penis transvestity: Pracovníci McDonald’s popsali noční šichtu

Australanka Sarah popsala hrůzy noční šichty v McDonald's. Jako důkaz ukázala svoji jmenovku.
Australanka Sarah popsala hrůzy noční šichty v McDonald's. Jako důkaz ukázala svoji jmenovku.  (Autor: Imgur/Profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
31. března 2016
18:40

Noční šichta v McDonald’s není žádný med, odhalila zaměstnankyně řetězce rychlého občerstvení na fóru Reddit. Žena z Austrálie, která se světu představila pouze jako Sarah, prozradila, že se často setkává s násilím, drogově závislými nebo nestydatými transvestity.

Mladá matka pracovala v McDonald’s dva roky. Aby to dokázala, ukázala i svou jmenovku. Byla trenérkou, která zaučovala nové pracovníky. A zažila toho více, než by chtěla. O své zážitky se nyní podělila s celým světem.

Na Redditu založila vlákno jménem »Jsem australská noční zaměstnankyně McDonald’s, zeptejte se mě na cokoliv«. A zvědaví lidé ji skutečně zavalili desítkami nejrůznějších dotazů. Od složení jídla až po dotazy na nejdivnější zážitky.

„Chodí k nám hodně transvestitů, protože jsme evidentně poblíž klubu/místa, kam chodí po setmění. Jeden muž chodí v krátké sukni a jeho genitálie visí venku. Řekli jsme mu, že u nás nemůže být, pokud si je nezakryje. Bylo mu to fuk, svěřila se Sarah.

Poukázala také na to, že do restaurace chodí hodně závislých, kteří nabízejí drogy výměnou za jídlo. „Lidé ovlivnění drogami vám dávají drogy,“ napsala Sarah. A další zaměstnanci ve vlákně potvrzují, že přes noc je to v McDonald’s někdy pořádná divočina.

„Včera škrtili mého přítele přitlačeného ke zdi kvůli hamburgeru. Také na mě šli se steakovým nožem. Můj kamarád měl otevřenou ránu na obličeji poté, co ho zasáhli židlí. Opravdu záleží na lokalitě, přitakala na Redditu další zaměstnankyně podle Daily Mailu.

kiwi65 ( 31. března 2016 18:54 )

 Jó emerická kultura,to tady potřebujem.

Zobrazit celou diskusi