Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Somálec obtěžoval 15letou dívku a chtěl ji líbat: Nechápu vaše seznamování, bránil se u soudu

Ilustrační snímek
Ilustrační snímek  (Autor: EPA)
Autor: lm - 
7. března 2016
11:08

Somálský migrant Ali Abdullahi (34) ve Velké Británii obtěžoval teprve 15letou dívku. Nezletilou se pokoušel políbit, a když neuspěl, tak se ve vlaku vrhnul na další ženu. U soudu se pak bránil, že za jeho chování mohou "kulturní rozdíly".

Ali Abdullahi přišel do Velké Británie ze Somálska už před pěti lety. Ve Spojeném království pracoval jako bezpečnostní ochranka. Před soudem stanul kvůli sexuálnímu obtěžování, kterého se dopustil v prosinci 2013.

Abdullahi před dvěma lety na železniční stanici v hrabství Devon přistoupil k 15leté dívce a začal ji obtěžovat. Nezletilou se dokonce pokusil políbit, ale dívka se mu naštěstí ubránila. Později to ve vlaku zkusil na jinou ženu, jen o málo starší. Když ani u ni neuspěl, zkusil "okouzlit" ještě třetí ženu. Ta si sice na fyzický kontakt nestěžovala, ale konverzace jí prý byla velmi nepříjemná.

Somálský migrant se u soudu bránil tím, že za jeho chování mohou nepochopené kulturní rozdíly. "Pochází z konzervativního prostředí Somálska a nechápe, jakým způsobem by měla probíhat obyčejná slušná konverzace a interakce předcházející fyzické blízkosti," uvedl právní zástupce obžalovaného Adrian Chaplin s tím, že Abdullahi byl prý frustrován tím, že se mu ve Velké Británii nedařilo navázat se ženami vztah. U soudu ale rovněž zaznělo, že migrant má manželku, která momentálně žije v Etiopii.

Soudce migrantovy výmluvy smetl ze stolu a poslal ho na léčení pro sexuální násilníky. Somálec rovněž vyfasoval tříletou podmínku. Do vězení ho soudce prý neposlal, protože by trest byl velmi nízký a nedostalo by se mu tam potřebného léčení.

ejvm1712 ( 7. března 2016 13:44 )

Vykastovat a pak poslat zpět,ať tam m.dá ovce

hejhej ( 7. března 2016 13:02 )

Somálec- nadržené, primitivní,muslimské hovado za 5 let v Evropě nepochopil , jak se má chovat?? Takové zrůdy nás mají podle Merkelové obohatit ????

lipno ( 7. března 2016 12:29 )

Stačí nám bohatě cenzorka Lýba

kerloss ( 7. března 2016 12:21 )

 povesit na strom, tam patri.

asijo ( 7. března 2016 12:03 )

Vykastrovat a deportovat odkud přišel.

Zobrazit celou diskusi