Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chystal útok na Disneyland? V zábavním parku zatkli muže se zbraněmi a koránem

Autor: ČTK, kle - 
28. ledna 2016
18:08

Francouzská policie ve čtvrtek odpoledne v zábavním parku Disneyland u Paříže zatkla muže se dvěma automatickými zbraněmi. Podle některých francouzských médií měl u sebe také krabičku s náboji a korán. Muž, kterému je údajně 28 let, je ve vazbě.

Zbraně byly podle webu France Info odhaleny při bezpečnostní kontrole v hotelu, do kterého se muž pokusil vstoupit a rezervovat si pokoj. Ostraha zavolala policii a muž prý při zatýkání nekladl odpor.

Nedlouho poté policisté podle agentury AP zadrželi v Disneylandu také partnerku ozbrojence. Nejmenovaný policejní zdroj řekl, že žena se nezdála ozbrojená a že v parku není pronásledována žádná jiná podezřelá osoba.

Ve Francii platí zvýšená bezpečnostní opatření po listopadových teroristických atentátech v Paříži, které si vyžádaly 130 mrtvých.

asijo ( 29. ledna 2016 01:56 )

To asi bude lež,inženýři,doktoři,profesoři a jiní specialisti takové věci přece nedělají.

jarka.skrb ( 29. ledna 2016 00:02 )

Víte, kdy bude konečně v Evropě zase dobře? Až se vdova po Sobotkovi přijde zeptat vdovy po Obamovi, kdo zastřelil Merkelovou na Junckerově pohřbu...

maruch ( 28. ledna 2016 18:31 )

Když ubodali 22-letou Alex,toto jsou slova policejního prezidenta Švédska."Nikdo nemůže vědět, jakými hrůzami si tento údajný útočník prošel. Za jakých okolností vyrostl? Jaké hrozné věci se mu staly? Celá migrační krize ukazuje, jak může být život v různých částech světa nespravedlivý." To je ale ččúúúúúrák.Chudák holka.

maruch ( 28. ledna 2016 18:18 )

 Všechny muslimácký (teroristický) poloopice ihned postřílet.

Zobrazit celou diskusi