Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Syn ruského miliardáře znásilnil expřítelkyni. Zbil ji tak, že skončila v nemocnici

Autor: vpa, lm - 
13. ledna 2016
22:24

Další ruský oligarcha má problém s policií! Synáček z prominentní rodiny, Alexander Sharygo (21), totiž čelí obvinění, že ve svém luxusním apartmánu v Moskvě brutálně napadl a znásilnil svou expřítelkyni, která musela po útoku okamžitě vyhledat lékařskou pomoc.

Syn ruského oligarchy si vybil své násilnické choutky na křehké modelce Anně (22), která se s mladíkem rozešla kvůli jeho závislosti na drogách a alkoholu.

Alexander Sharygo (21) se ale s odmítnutím odmítl smířit a naplánoval brutální pomstu. Nebohou dívku pozval k sobě domů na večeři a připravil jí hororový večer, na který jen tak nezapomene...

„Odmítla jsem s ním mít cokoliv intimního, a tak jsme šli po večeři spát. Asi v pět ráno mě ale probudila neuvěřitelná bolest, Alexandr nade mnou klečel, mlátil mě po celém těle, zlomil mi nos, tahal mě po zemi za vlasy a nakonec mě znásilnil. Křičela jsem, ale nikdo mě neslyšel,“ popsala se slzami Anna britskému serveru MailOnline. Dívka musela po otřesném incidentu okamžitě vyhledat lékařskou pomoc. Anna skončila s otřesem mozku, zlomeným nosem a podlitinami na celém těle v nemocnici.

Alexandr Anně po incidentu vyhrožoval, ale ona ho stejně udala policii. „Bojím se o svůj život! Vyhrožoval mi, že jestli ho udám, zabije mě, ale za to, co mi udělal, musí jít sedět!“ uzavírá. Sharygo byl poté zatčen. Dítko takzvané »ruské zlaté mládeže« obvinění samozřejmě popírá, ale policii se už přihlásila další dívka, kterou údajně také napadl. Sharygova rodina prý nabídla modelce půl milionu korun, když trestní oznámení stáhne. Případem se zabývá policie.

XLADI ( 14. ledna 2016 08:00 )

Taky si říkám že půl míče je pro miliardáře málo. Ale měl by zainvestovat do toho svýho rozmazlenýho parchanta. Poslat ho na detox a převýchovu, protože jinak se nedožije 30

jerry ( 14. ledna 2016 06:43 )

Asi ji seřezal málo, že si vyskakuje.

venxa ( 14. ledna 2016 01:13 )

Podle jmena nevim ale podle fotky je to zidak, ma typicky zidovsky nos, chripi vycniva pod nosem coz je typicka zidovska charakteristika. Podivejte se na Ratha nebo Fishera, ten samy ratafak.

janka69 ( 14. ledna 2016 00:28 )

tam je toho obidvaja majú dohromady IQ 25 tak sa neni čo čudovať

japos22 ( 14. ledna 2016 00:12 )

A teď něco o slimácích

Zobrazit celou diskusi