Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Krejčíř teď chodí v řetězech! Českého gangstera stěhují do basy, odkud nikdy nikdo neutekl

Autor: vk - 
15. prosince 2015
16:33

Vězení Ebongweni v jihoafrickém Kokstadu se pyšní hned čtyřmi »N« – Nám Nikdo Nikdy Neutekl. Sedí v něm ti největší gauneři ze všech. Masoví vrazi, teroristi... A čerstvě je mezi nimi i Čech Radovan Krejčíř (47)!

Jihoafrické úřady Krejčíře do vězení s nejpřísnější ochranou zavřely kvůli obavě z útěku. „Nemyslí na nic jiného,“ práskli na potížistu Krejčíře již dříve bachaři z věznice Zonderwater, kde seděl dosud. Na cele mu zabavili mobily, zbraně, jen co je odnesli, hned se mu tam údajná realitní makléřka pokoušela v podrážce boty propašovat nový mobil… S tím je teď ale konec! Od víkendu Krejčíř bručí v tzv. C-Max Prison uvnitř cihlově rudých zdí věznice Ebongweni.

Na nové adrese jej nepřetržitě sledují bezpečnostní kamery. Z cely se dostane jedině v železech – s nohama spoutanýma řetězem a dvěma zámky. Zdi v celách jsou tlusté 35 centimetrů a útěk je téměř vyloučen i proto, že i kdyby jednu prokopal, pořád ho od svobody bude dělit dvanáctero bezpečnostních dveří s elektronickými zámky. Ovládat se dají jen dálkově z centrálního velína. Jinak ještě i venku číhají ozbrojené stráže a celý areál obepínají tři vysoké ploty zakončené žiletkovou spirálou...

Až poté by možná mohl začít větřit vůni svobody. Ale jen větřit, před sebou by měl totiž další stráže a další plot. Není divu, že za celou třináctiletou historii věznice zkusil uprchnout pouze jeden vězeň. Bylo to v roce 2013. A pohořel!

 

 

 

moiaza ( 15. prosince 2015 19:22 )

Sluší mu to. Ještě kdyby mu tak ten hadr ždímal Vondra, to byla správná dvojka. Kalousek by tam mohl dělat nástěnkáře.

.honza54 ( 15. prosince 2015 19:07 )

je nevinej,paroubkova vláda ho vyrobila ,ručník přepínám!

.honza54 ( 15. prosince 2015 19:03 )

vohňous,nejsou to ženský?

ammy66 ( 15. prosince 2015 18:58 )

Ty jsi buď ožralej a nebo se dusíš závistí.A vypni si ten caps lock, kdo to má číst.

.honza54 ( 15. prosince 2015 18:55 )

taky Ransdorfovi, mýdlo přepínám

Zobrazit celou diskusi