Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Z káry se stala kouřící rakev: Policisté rozstříleli řidiče na útěku

Lupiče ve voze zasáhla sprška kulek. Neměl šanci přežít.
Lupiče ve voze zasáhla sprška kulek. Neměl šanci přežít.  (Autor: Youtube.com)
Autor: shp - 
10. prosince 2015
05:37

Myslel si, že jim v nadupané káře, kterou ukradl, ujede. Šeredně se mýlil. Lupiče stálo nadměrné sebevědomí o vlastních řidičských schopnostech život. Na úprku ve zcizeném voze Chevy Camaro ho policie v americkém Seattlu dostihla a rozstřílela přímo ve voze.

Běsnění lupiče nahlásili zaměstnanci kavárny, které ohrožoval zbraní. A nebyli jediní, kteří se stali oběťmi ozbrojence. Policisté zjistili, že okradl již více lidí, a to dokonce o jejich auta. Nakonec se zbraní v ruce přinutil zaměstnance autopůjčovny, ať mu vydají Chevy Camaro.

V tom se dal na zběsilý úprk, při kterém nehleděl před sebe ani za sebe. Bezohlednou jízdou ohrožoval všechny kolem. Policistům ujížděl až rychlostí 112 km v hodině, což byla poslední kapka. Rozhodli se, že do něj najedou a zablokují mu cestu.

Nakonec byli úspěšní, ale ozbrojený lupič se přesto nechtěl vzdát. Spustili proto palbu, aby nemohl už nikomu ublížit. Auto zasáhla sprška kulek, až se z něj vznesl dým. Muž byl na místě mrtvý. Policie u něj našla hned dvě střelné zbraně.

Video  Policejní honička skončila v Seattlu rozstřílením vozu muže, který chtěl marně pláchnout.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

jity ( 10. prosince 2015 08:57 )

Zasáhnout policisté takto u nás tak je ještě zavřou, nebo alespoň vyhodí z práce.

placenta ( 10. prosince 2015 07:57 )

nemyslíš zaplatíš dobrá práce

suov ( 10. prosince 2015 06:15 )

A nejen Janoušek, takových šmejdů je tady daleko více, ochlastové zazobaní si myslí, že si tady můžou dělat co chtějí,,,,

Zobrazit celou diskusi