Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Všichni zdravotníci zaspali! Pavel dostal astmatický záchvat, na pohotovosti nikdo nebyl

Pavel zvonil na zvonek dvě minuty, ale nikdo mu otevřít nepřišel.
Pavel zvonil na zvonek dvě minuty, ale nikdo mu otevřít nepřišel.  (Autor: TV Markíza)
Autor: shp - 
6. listopadu 2015
21:41

Nemocný Pavel ze slovenské Detvy dostal v půl čtvrté ráno silný astmatický záchvat. Nechtěl nic riskovat, a tak utíkal na pohotovost. Tam mu ale nikdo neotevřel, všichni zdravotníci, kteří měli mít službu, totiž spali.

Přiběhl jsem a zvonil na zvonek. Nikdo mi ale neotvíral. Ze zoufalství jsem se o zvonek opřel a v kuse na něj dvě minuty zvonil,“ řekl TV Markíza Pavel. Zvonil však marně, nikdo mu neotevřel.

Slovák si tak nakonec musel zavolat záchranku. Teprve v ambulanci se dočkal ošetření. Když saniťáci zavolali na pohotovost, zvedla telefon sestřička, která tvrdila, že jsou všichni na svých místech včetně doktora.

To Pavla naštvalo a podal proti jednání zdravotníků stížnost. Sestřička z ambulance nakonec přiznala, že musela zaspat, a Pavlovi se telefonicky omluvila. Ten omluvu přijal.

Video  Astmatika nikdo na pohotovosti neošetřil, všichni zaspali.  - TV Markíza
Video se připravuje ...

djaba ( 7. listopadu 2015 21:10 )

Dnes je lépe volat záchranku , přijdete-li sám na pohotovost ,je úžasný problém se dostat dovnitř.Se záchrankou vás doslova položí na operační sál .Nehledě na to že na bráně v noci bývá extrémně chytrej hlídač a do areálu vás prostě nepustí .

majojo ( 7. listopadu 2015 08:08 )

Nejsem astmatik ani zdravotník, ale dovoluji si dost pochybovat o tom, že někdo, kdo má právě astmatický záchvat, běží nebo dokonce utíká....

Zobrazit celou diskusi