Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Rozběsněné matky se do krve porvaly u dětského koutku přímo před svými dětmi

Matky se v Rusku porvaly přímo před dětmi.
Matky se v Rusku porvaly přímo před dětmi.  (Autor: Youtube.com)
Autor: shp - 
23. října 2015
18:44

Stačila jedna stížnost na chování dítěte a narozeninová oslava v ruském městě Serpuchov se změnila v drsnou bitku. Jedna z matek se tam v dětském koutku jednoho nákupního centra pustila do druhé a byla z toho mela jako žádná jiná.

Záznam z průmyslové kamery vypadá zpočátku nenápadně, ale brzy se strhne hotová mela. Matky do sebe strkají, pak se tahají za vlasy a nakonec dojde na kopance i pěsti.

Nakonec se rve několik matek a celou situaci přijde rozřešit otec jednoho z dětí. Ten však dosti nevybíravým způsobem skopne jednu z žen na zem.

Děti pak tahají své matky pryč, ale marně. Případ nakonec musela vyšetřovat i policie. Násilí je holt násilí i mezi ženami.

Video  Drsná bitka ruských matek u dětského koutku  - Youtube.com
Video se připravuje ...

Xeen ( 24. října 2015 00:41 )

Anko, on kopanec od ženské může bolet i daleko víc než ten od chlapa, když se dobře trefí třeba jehlovým podpatkem. Podle toho bych to rozhodně nesoudil. Co je spíš opravdu typické pro podobnou situaci, chlap přijde zepředu a z očí do očí jedné z nich ubalí. Naprostá většina těch dam napadá pouze zezadu, případně mlátí v přesile některou, kterou drží někdo jiný a nemůže se bránit. A kdyby to bylo se zvukem je mi také jasné, kdo tam u toho hystericky ječí. Jenže genderové stereotypy a dvojí metr zavedený bandami feministek pak vedou právě k tomu, že když dá facku chlap ženské, je chlap kriminálník a když dá facku ženská chlapovi, je chlap bačkora. S tím, že se chovají jako lidská spodina souhlasím.

anka ( 23. října 2015 20:03 )

Co to tu placate?? Normalni to rozhodne neni, a aby jeste k tomu chlap kopnul do zenske - takhle se chova lidska spodina a je uplne jedno v jake zemi. Je to nechutne.

naidka ( 23. října 2015 19:56 )

Podle titulku jsem tipovala naše cigoše.

bum-bala-bac ( 23. října 2015 18:52 )

No tak se porvaly, co je na tom, já už se lekla, že se nakonec postřílely jako to dělaj v USA. Nějakej kopanec, Rusky jsou holt ještě mírumilovné, Američanka by vystřílela celou budovu.

Zobrazit celou diskusi