Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šokující dokument tvrdí: Čínská vláda rozřezává politické vězně na orgány! Některé i zaživa

Autor: lm - 
3. října 2015
17:41

Britskoamerický dokument Hard to Believe (Těžko uvěřit) přišel se šokujícím tvrzením. Podle jejich důkazů čínská vláda zabíjí desetitisíce politických vězňů a následně prodává jejich orgány. Některým prý orgány vyrvávají z těla dokonce zaživa.

To vše se prý děje od doby, kdy čínská vláda postavila mimo zákon náboženské hnutí Fa-lun-kung a označuje ho za "zlou sektu". Učení s prvky buddhismu a taoismu vzniklo teprve na začátku devadesátých let, ale rychle si získalo přízeň asi stovky milionů lidí. Čínský režim dostal z nového náboženství strach a od roku 1999 začal podnikat proti stoupencům rozsáhlé zatýkací akce.

Bezpečnostní složky pozatýkaly tisíce stoupenců, převážně duchovních učitelů. Podle různých svědectví čínská vláda zachází s těmito politickými vězni s nebývalou krutostí a někteří z nich jsou dokonce využíváni jako nedobrovolní dárci orgánů. Dokument Hard to Believe upozorňuje na to, že svět nad "jedním z nejkatastrofičtějších porušení lidských práv současnosti" nepochopitelně zavírá oči.

Dokument se přitom opírá nejen o svědectví bývalých vězňů, ale i chirurga, který přiznal, že byl nucen těmto lidem vyřezávat orgány z těla zaživa! Jeho nadřízení mu pak přikázali, že o tom nikdy nesmí s nikým mluvit. Vše dosvědčil až poté, co utekl do Londýna.

Čínská vláda prý orgány následně prodává zájemcům, kteří si pro ně jezdí z celého světa. Rohovka stojí přibližně 700 tisíc korun, ledvina milion a půl a játra či srdce přes tři miliony korun. Podle dokumentaristů bylo kvůli orgánům zavražděno asi 40 tisíc vězňů.

kalman12345 ( 3. října 2015 21:02 )

Nespletli jste si to s Ukrajinou, kde to bylo prokazano odposlechy i primymi svedky. Nedivil bych se, kdyz priste Rusko bude obvineno ze stejneho zlocinu v ramci pred mesicem oznamene protiruske propagandy.

alex0800 ( 3. října 2015 19:45 )

GOOGLE: "Rituální zneužívání dětí" a pochopíte o čem budu mluvit níže!! . . Případně by se ještě člověk mohl zmínit o realitě Rituálního zneužívání dětí v západním světě. 50 000+ unesených a zavražděných dětských obětí by měli býti dostatečným důvodem k rozkrytí této satanistické společnosti.. Ovšem pročpak to současné západní "demokracie" zametají pod koberec? Protože těchto satanistických rituálů se zúčastňují potomci královské rodiny stejně jako celebrity i nejbohatší lidé světa.. . Proto se o současné době mluví jako o době luciferiánské. Asi proto Májové předpověděli "konec světa" na rok 2012, tedy rok, kdy začalo probouzení lidstva ze zlého snu jménem US DEMOCRACY ;-)

nosradamus ( 3. října 2015 19:12 )

predám lacno...na náhradné diely.

alex0800 ( 3. října 2015 19:05 )

Pokud by tyto "informace" byli pravdou, tak jen na obchodu s lidmi by Čína utržila kolem 250 MLD kč, což by v jejich ekonomice se těžko vysvětlovalo, odkud pochází.. . . I když faktem je, že USA prokazatelně legalizují příjmy z opiového obchodu, kvůli kterému napadli po akci CIA s 11.zářím 2001, od roku cca 2003 ve výši cca 900 MLD USD a očividně se jim to také daří utajit. . . Nemluvě o 30 milionech zavražděných civilistech, když USA rozšiřovala "demokracii a svobodu" ve světě.. Otázkou, kdo z dnešních velmocí může někomu vytýkat "lidská práva", když většina má máslo na hlavě o velikosti Texasu ;-) . . A to už nemluvíme o finančním otroctví miliard lidí po světě, ke kterému USA, Izrael a jejich okultní spojenci pomáhali, aby lid dohnali k jedné světovládě, zatím realizované skrze soukromé OSN, MMF, WHO a podobné "mezinárodní organizace"..

eseteset ( 3. října 2015 18:29 )

Sorry, ale nemůžu brát vážně článek, který obsahuje gramatické chyby takového rázu, jako tento.

Zobrazit celou diskusi