Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zbědovaný pes čekal u silnice na smrt. Zachránci ho změnili za dva měsíce k nepoznání

Autor: lm - 
29. září 2015
16:50

Tenhle psí příběh vás dojme k slzám! Toulavý pejsek si toho v životě vytrpěl už mnoho a jeho život visel na vlásku. Zachránila ho ale indická organizace, která se stará o zvířata. Díky dobrosrdečným lidem se změnil k nepoznání a dostal šanci na normální život.

Zbědovaného psa našli pracovníci organizace u silnice v indickém městě Udajpur. Pes byl zamořený parazity, kvůli čemuž přišel o srst. Navíc byl hladový a žíznivý a nevěřil lidem. Bylo očividné, že jeho život visel na vlásku.

Díky organizaci Animal Aid Unlimited dostal ale šanci na normální život. Ošetřovatelé dali pejska na kapačku a začali léčit jeho infekce. Během deseti dnů se mu uzdravila kůže a začala mu růst srst. Ta pravá proměna ale přišla během následujících týdnů.

Za dva měsíce se díky intenzivní terapii změnil k nepoznání. Ze zbědovaného a nemocemi prolezlého psa byl najednou zdravý, urostlý a šťastný hafan, který se už vůbec nebojí lidí. Na neuvěřitelnou proměnu se můžete podívat v přiloženém videu.

Video Neuvěřitelná proměna toulavého a nemocného psa - Reprofoto Youtube/Animal Aid Unlimited
Video se připravuje ...

janetazahro ( 10. října 2015 01:04 )

 Taky mam velkou radost z toho, co vsecho pro tohoto uboheho bufinka v Indii udelali.zda se, ze dnes je z neho spokojeny pejsek a snad ma i dostatek lasky tech zachrancu. Obdivuji je a moc jim na dalku dekuji. Mam taky bufika a kdybych vedela kam presne, poslala bych mu nejake dobroty a kvalitni granule. Hlavne, at uz se pejsek ma dobre a je porad zdravy. Milacek

dumik ( 2. října 2015 10:36 )

 skvělé, je výborné, že i v Indii se lidé starají o zvířata a mají je rádi...u nás dostal ten sadista, který zaživa ořezával koně jěn podmínku.... máme se od Indie čemu učit.

vrahrychtar ( 29. září 2015 19:33 )

dali ho do kupy aby ho mak mohli sezrat...

naidka ( 29. září 2015 18:22 )

Já nedala ani vteřinu. Proměna pejska je úžasná.

naidka ( 29. září 2015 18:19 )

Bohužel, v Indii je takových případů víc, psí život u těchto lidí nemá žádnou hodnotu . O to víc je potěšující, že tam vznikla organizace Animal Aid Unlimited, která si za svou práci a obětavost zaslouží poděkování a obdiv.

Zobrazit celou diskusi