Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Mrazivá zpověď oběti kyselinového útoku: Proč se rozhodla ukázat svou tvář

Autor: ljš - 
26. září 2015
21:27

Šla s přítelem na večeři a život se jí ve vteřině obrátil naruby. Když vycházeli z restaurace v britském Southamptonu, polili Carlu Whitlock dva útočníci kyselinou. Žena se teď rozhodla ukázat svůj obličej a promluvit na veřejnosti.

Útočníky jsou bratři Geoffrey a Billy Midmorovi, kteří se po činu dali na útěk, a policie po nich stále pátrá. Carla, která je matkou šesti dětí, je podle svého přítele za poslední tři týdny několikrát nahlásila policii kvůli obtěžování, ale nikdo proti nim nezasáhl.

Vše vyvrcholilo v pátek večer, kdy si bratři nasadili kukly a kapuce a Carlu napadli, když s přítelem vycházela z restaurace. Do obličeje jí vychrstli kyselinu a utekli. Žena podle svědků v obrovských bolestech upadla na zem a křičela o pomoc, které se jí rychle dostalo.

„Chtěla bych moc poděkovat vyhazovačům, kteří stáli před restaurací. Díky jejich úsilí a pomoci mi zůstal zrak alespoň v levém oku,“ vzkázala v rozhovoru pro deník The Sun. Na pravé oko ale bohužel zřejmě zůstane slepá. „Budu muset podstoupit operaci, která by měla zachránit oko, ale bohužel ne zrak. Lékaři nevyloučili, že bych na něj mohla znovu vidět, ale příliš v to nevěří,“ řekla.

Carla se rozhodla vystoupit a ukázat svá devastující zranění poté, co policie zveřejnila fotografie prchajících útočníků, jak vesele vcházejí do jedné z restaurací řetězce McDonald's. „Nevím, co mi přinese budoucnost. Snažím se soustředit na to, aby se mi vrátil zrak a alespoň trochu se mi spravila tvář. To je to jediné, na co teď myslím,“ řekla.

milithmad ( 27. září 2015 04:03 )

 Parchanti 😠😬hnusní. Oplatila bych jim stejnou měrou. Mně někdo 💦polít 🔋kyselinou někoho z rodiny, tak ho 👊dokopu.

Zobrazit celou diskusi