Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kandidát na prezidenta USA Donald Trump šokuje: Chystá „odsun“ přistěhovalců!

16. srpna 2015
12:10

Miliardář, milovník českých holek (jeho exmanželka Ivana pocházela ze Zlína, pozn. red.) a kandidát na prezidenta USA Donald Trump (69) prohlásil, že pokud vyhraje, přistěhovalce jednoduše „vyhostí“.

Když se ho ptal novinář NBC na imigraci, extravagantní boháč zněl naprosto nekompromisně. "Nastavíme tady zcela nová pravidla. Přistěhovalci musí pryč!“ řekl Trump a rukama živě naznačoval jejich odsun z USA. „Ale takhle rozdělíte rodiny. Deportujete děti…“ snažil se mu oponovat žurnalista. „Ne, ne, pryč půjdou celé rodiny, zůstanou spolu,“ trval na svém prezidentský kandidát. „Ale co když nemají kam jít?“ pokusil se ještě o vzdor reportér. „Budeme s nimi spolupracovat, ale musí odsud pryč! Buď tahle země patří nám, nebo ne!“ uzavřel nekompromisně Donald Trump.

Skandální Trump

Donald Trump ostrými výroky rozhodně nešetří. Tak např. prohlásil, že Mexiko do USA posílá „problémové lidi, kteří znásilňují“, americké lídry včetně Obamy označuje za „hloupé“ a Rosie O´Donnell, která mimo jiné bojuje za práva lesbických párů, považuje za „prase, psa, lenivou špindíru a hnusné zvíře“. Přesto přese všechno anebo možná právě proto je v čele republikánských kandidátů na prezidenta. Podle průzkumů má podporu 30% republikánských voličů, druhý Jeb Bush (62) se může pochlubit jen 15%.

 

manchester ( 16. srpna 2015 18:25 )

Svou ženu Ivanu taky deportuje s celou její širší rodinou, tím pádem Amerika bude mít exilového prezidenta, který bude vládnout z Baťovo mrakodrapu.

egyptanka ( 16. srpna 2015 18:21 )

Do Ameriky prchali lidi už dávno,to ještě Obama tahal za sebou kačera.

egyptanka ( 16. srpna 2015 18:18 )

kobyla1: Jo budou Mexikáni a Kubánci. Na ty tady čekáme. Ale je vidět,že má pro strach uděláno. Fandím mu.

manchester ( 16. srpna 2015 18:17 )

To bude teprve problém, když USA vyhostí přes 300 milionů lidí..

zkzkz ( 16. srpna 2015 17:49 )

Zobrazit celou diskusi