Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Otec kumpánů albánského vraha Aničky a Michala: Na mé syny hodil vraždu dítěte

Autor: lm, INT - 
7. července 2015
16:01

Sokol Mjacaj (20) zavraždil v Albánii dva české turisty, Aničku (†36) a Michala (†27). Všichni se ptají, jak je možné, že mladík běhal po svobodě, když se před pěti lety podílel na vraždě malého chlapce. On sám tvrdí, že je v tom nevinně. Jinou verzi ale představil otec jeho tehdejších kumpánů – bratří Hillů.

Sokol i bratři Hillové pochází z vesnice nedaleko Škodry. Kariéru zločince Sokol rozjel už ve 14 letech, kdy spolu se staršími bratry lstivě vylákali a ubili třináctiletého kamaráda ze školy kvůli zlatému řetízku. Jeho tělo poté hodili do řeky, aby zničili důkazy.

Sokol Mjacaj vinu svalil na ostatní a od soudu odešel s deseti lety vězení. Loyal Hill dostal doživotí, ale později mu byl trest zmírněn na 25 let. Jeho bratr Edmond dostal 11 let. Po odvolání v roce 2013 byl Sokol zcela zproštěn viny ze spoluúčasti a trest mu byl zredukován na pět let za neoznámení trestného činu. Ale kde je pravda?

„Moji chlapci ani nebyli na místě činu, to Mjacaj se znal s obětí ze školy. Moji kluci sedí za něj,“ řekl televizní stanici News 24 rozohněný otec bratří Hillů s tím, že třináctiletý chlapec prý užíval drogy a neměl na placení, a proto ho nejspíš Sokol zavraždil.

zemra ( 7. července 2015 19:14 )

Ti dva kumpani se jmenuji Besnik a Edmond Kodra

naidka ( 7. července 2015 16:55 )

Co by taky měl otec o svých synech tvrdit jiného, než že jsou nevinní.

Zobrazit celou diskusi