Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nemravné kadeřnictví: Ženy byly nahé, za příplatek poskytovaly sexuální služby!

Autor: mb - 
4. července 2015
07:30

Sen mnoha mužů se splnil, aspoň tedy těm v Moskvě! Hanbaté kadeřnictví nabízelo kromě dokonalého střihu i služby intimního charakteru. Zákazníky dívky stříhaly nahé – není divu, že pak málokdo odolal!

 

Kadeřnictví mělo jednoduchý koncept – muž přišel, usadil se do pohodlného křesla a za chvíli se již jeho vlasů něžně dotýkala zcela nahá kráska. A „obchodní model“ měl úspěch, kadeřnice-kurtizány měly plné ruce práce!

Naštvaný zákazník?

Kadeřnictví by jistě „vzkvétalo“ dále, kdyby ovšem nebylo zákazníka, který vše nahrál a osobně navštívil policejní stanici, aby učinil nemravnostem konec! Sám si však přál zůstat v utajení a jeho přesná motivace tak zůstává trochu záhadou.

Natěšení opilci

Nicméně podnik vzbudil podezření již dříve. Obyvatelé si stěžovali, že před dveřmi kadeřnictví je neustále „fronta opilých mužů“. Navíc kadeřnictví sídlilo ve stejném domě jako rehabilitační klinika pro lidi postižené autismem. Někdy si prý zákazníci pletli dveře a narušovali tak chod kliniky!

Na scéně policie

Poté, co se video z inkriminovaného podniku objevilo na internetu, strážci pořádku už oznámili, že „prověří zákonnost služeb nahých kadeřnic“. Kritici ovšem tvrdí, že kadeřnictví je jen špičkou ledovce. Na internetu se dá najít mnoho inzerátů, které nabízejí stejné služby: „Naše veselá kadeřnice pro pány vám zlepší náladu. Ostříhejte se u nás – a v duši vám zavládne klid a mír,“ stojí na stránce jednoho intimního kadeřnictví.

ruudazvostravy ( 4. července 2015 10:38 )

Nó,vono nemůže bejt nic přýjemnějšýho,neš sy dát vitůnit háro a eště sy u toho nechat f ceně vihulyt čů*ráka.Na to bi mjely dávat na TV Prýma reklamu,to bi bilo spokojenejch zákazníků.

sores ( 4. července 2015 10:23 )

Díky chlapům k.urvizmus kvetl, kvete a pokvete! Myslí ptákem tak jsou ochotný i za to platit. Blbá ženská která ještě větší blbosti chlapa nevyužije. Mužský jsou tak přírodou nastavený proto se dnes už ví, že jsou ženy mnohem inteligentnější a mnohem racionálněji uvažují.Chlap nevidí, neslyší, nevnímá pokud jde o sex, tedy jen do určitého věku pak už mu stačí než posluhování od manželky.

ivoadler ( 4. července 2015 09:49 )

Nemůžu si pomoct, žádnou nahou ženu tam nevidím. Však ono to taky není z Moskvy. Pokud ale bylo kadeřnictví zavřeno z moci úřední, tak to ukazuje, že Rusům ke světovosti přece jenom něco chybí.

dzery ( 4. července 2015 09:43 )

jura1 ( 4. července 2015 08:38 )

Lepší odhalená holička, než podofilní kněz.

Zobrazit celou diskusi