Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Údajný vrah turecké studentky čeká na rozsudek: Nejméně může dostat tři roky vězení

Autor: ČTK - 
16. června 2015
06:44

Soud v německém Darmstadtu by dnes měl vynést rozsudek nad osmnáctiletým mladíkem, který údajně loni v listopadu smrtelně zranil studentku tureckého původu Tugce Albayrakovou. Ta zemřela na následky zranění, která utržila, když bránila dvě nezletilé dívky před dvojicí mužů. Státní zastupitelství požaduje pro obviněného přinejmenším tři roky vězení, obhajoba usiluje o podmíněný trest.

Obviněný Sanel M. u soudu přiznal, že ženu udeřil, její smrt si prý ale nepřál. V závěrečné řeči označil ránu, kterou Albayrakové uštědřil, za nejhorší chybu svého života, kterou nikdy nebude moct napravit, a uvedl, že svého činu lituje.

Studentka pedagogiky osudnou noc v polovině listopadu zaslechla, jak na toaletě restaurace rychlého občerstvení v Offenbachu někdo volá o pomoc. Dvojice mužů, včetně obžalovaného, tam údajně obtěžovala dvě dívky ve věku 13 a 14 let a Albayraková je přišla bránit. Sanel M. ji podle vyšetřovatelů později napadl na parkovišti a udeřil do hlavy. Albayraková poté upadla do kómatu. Zemřela dva týdny poté, když rodina svolila, aby ji lékaři odpojili od přístrojů.

nofar ( 16. června 2015 09:03 )

ja nastesti neziju v jednom velkem bordelu zvanem EU, takze se na multikulti a soudruzku Merkelovou mohu zcela politicky nekorektne vys....ehm, vyignorovat, ackoli ten prvni vyraz by byl vystiznejsi.

jezibababa ( 16. června 2015 08:36 )

Ale to by nebylo politicky korektní! Copak nevíš, co řekla soudružka Merkelová? Že musíme být tolerantní k jejich trestné činnosti, je to jejich kultura! Chce se mi blejt, velebnosti.

nofar ( 16. června 2015 07:44 )

Podle jmena toho mladika jde o nemeckeho Turka neboli muslima,ktery si bez skrupuli troufl obtezovat spolu se svymi prateli dve nezletila devcata, coz naznacuje, ze muslimove stale hledi na zeny jako na podrizene bytosti, ktere lze beztrestne obtezovat a vyuzivat. Jejich vina, ze se nedrzi doma, ze? Tam by se jim nic takoveho stat nemohlo, cili neboli dle muslimske mentality jde o lehke devy, ktere si o obtezovani a znasilneni primo rikaji. Takze : Poveste ho vejs, at se houpa....................

Zobrazit celou diskusi