Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Jozef zemřel při oslavách bakalářského titulu: Zabil ho záhadný pád

Autor: shp - 
15. června 2015
16:05

Oslava ukončení bakalářského studia Jozefa (†24) ze slovenských Nemešan skončila tragicky. Mladík se z titulu radoval jen chvíli. Zemřel při záhadném pádu z kola. A to přímo před zraky svých přátel.

I když plánoval pokračovat ve studiu dále a získat titul inženýra, osud mu nepřál. Jozef zahynul při pádu z kola v noci ze soboty na neděli. Zda byla příčinou smrti přímo nehoda, je však stále otázkou.

Jozef studoval na Technické univerzitě v Košicích. Po završení bakalářského studia pozval kamaráda na gulášpárty do vesnice Doľany poblíž včelích úlů. Oslavy skončily o půlnoci a parta byla na cestě domů.

Jožko jel na bicyklu jako první. Na polní cestě jsou nerovnosti, smýklo se mu kolo a spadl,“ řekl jeden z jeho známých. Když mladíkovi kamarádi pád viděli, zavolali záchranku.

Lékaři však zděšeným přátelům mohli oznámit jen tu nejsmutnější zprávu. „I přes úsilí záchranářů už lékař mohl jen konstatovat, že mladík zemřel,“ uvedl mluvčí záchranářů Jozef Minár.

Zatím není jasné, co bylo přesnou příčinou smrti, tu ukáže až soudní pitva. Samotný pád to však zřejmě nebyl. Mladíkovi totiž našli v dýchacích orgánech cizí předmět, zřejmě kus jídla.

Je možné, že se s ním zadusil během jízdy, a proto spadl. Nebo naopak, nejdřív spadl a pak se zadusil. Kamarádi i známí Jozefa jsou zdrcení. „Byl to jeden z nejlepších chlapů z dědiny,“ prohlásila starostka Nemešan Mária Gallovičová.

moiaza ( 15. června 2015 16:25 )

 Každý máme svou svíčku. Když má dohořet, dohoří. Když nemá, můžeš mít i 100 životů. Bohužel, tento mladík měl svíčku tuze krátkou. Škoda mladého člověka.

lunatic ( 15. června 2015 16:16 )

Nespekulujme - vyčkejme výsledků pitvy-prověřil bych i bicykl

Zobrazit celou diskusi