Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Muž odletěl 13 tisíc km za dívkou, kterou znal jen online: Když se fotili na útesu, spadla a zabila se!

Cheynee Holloway (vpravo) spadla z útesu jen den poté, co poznala svou lásku. James Nichols za ní letěl 13 tisíc kilometrů.
 (Autor: Reprofoto youtube.com)
Autor: shp - 
11. května 2015
12:18

Byla to láska na první kliknutí! Brit James Nichols (23) z Ashbourne se zamiloval do rusovlasé jihoafrické krásky Cheynee Holloway (†21) přes internet! Kvůli dívce se muž rozhodl odletět 13 tisíc kilometrů do její domoviny, aby se s ní konečně setkal tváří v tvář. Jejich seznámení však dopadlo hůř než tragicky. Jen den poté, co se setkali, se dívka zřítila při focení na útesu a zemřela.

Měsíce se znali z psaní po internetu, ale nejenom vzdálenost, ale i osud jejich vztahu nepřál. Oba si slibovali, že se určitě setkají, protože je to k sobě přitahuje. Cheynee dokonce svému tehdy ještě virtuálnímu příteli natočila video, na které umístila malý kámen na větší hromadu a řekla, že ho společně seberou, až za ní přijede.

Když se konečně setkali, oba věděli, že je to láska jako trám. Den poté, co James dorazil do Johannesburgu, se spolu vydali do Northcliff Hill sledovat romantický západ slunce. Pár se rozhodl, že se spolu vyfotí na útesu. Když James připravoval fotoaparát na stojanu, pod Chaynee se zřítil kámen a dívka spadla z patnáctimetrové výšky.

Zděšený James sešplhal do jámy za svou láskou a okamžitě začal s oživováním. Dlouhých 20 minut plných obav se ji snažil přivézt zpět k životu, než přijeli záchranáři. Bohužel marně. Zdravotníci mohli konstatovat už jenom smrt, zranění, která Chaynee utrpěla, byla příliš velká.

James i přátelé Chaynee jsou z její smrti zdrcení. „Je to absolutně devastující! Chaynee byla nejhodnější, nejsladší a nejnádhernější duše, kterou jsem znala,“ prohlásila kamarádka Sarah Silber. James tak musel osudný kámen sebrat sám. Jeho smutek je o to větší, že mu ho po návratu do Británie ukradli zloději. Vybrakovali auto a vzali si zdánlivě bezcenný kámen s nevyčíslitelnou osobní hodnotou s sebou.

karelka ( 8. července 2017 21:44 )

Je to smutný, tisíce dobrodruhů se fotí nebezpečně a nic se jim nepřihodí......

zamlzena ( 11. května 2015 14:48 )

To jsou ti, kteří chtějí stát na kraji, snad pro větší efekt. A je takových docela dost.

dingous ( 11. května 2015 14:46 )

dingous ( 11. května 2015 13:34 )

tak pokračování story: kámen obsahoval zlatou žílu, proto zloději vykradli auto. Zrzka, která objevila nové naleziště, nechtěla dát údaje mafii, proto zemřela, Brit chce zůstat naživu, tak předstírá, že o nalezišti nic nevěděl a že šutr byl obyčejnej a bez ceny.

radkapatka2014 ( 11. května 2015 13:07 )

Jenom jestli ji tam neshodil sám !

Zobrazit celou diskusi