Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Šokující tvrzení Kramného z vězení o bratrovi manželky: S Radmilem se nesnášeli!

Autor: Jan Doležal - 
3. července 2014
06:00

Láska až za hrob nebo nenávist? Petr K. (36), podezřelý z vraždy manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8) na dovolené v Egyptě sedí ve vazbě. Teď se rozpovídal o vztahu mrtvé manželky s jejím bratrem Radmilem.

Vyvrací Radmilova slova, oba sourozenci měli láskyplný vztah. Kdo mluví pravdu a kdo lže? „I když jsem nesdílel se sestrou a jejím manželem společnou domácnost, byli jsme spolu v každodenním kontaktu,“ tvrdí Radmil o své zemřelé setře, kterou podle svých slov velmi miloval a měli spolu naprosto bezproblémový vztah. To ale nyní Petr K. rezolutně popřel.

Málem ji napadl

„Moničin bratr Radmil se v médiích vyjadřuje o svém vztahu s Monikou, že byl velmi dobrý. Pravda je úplně jiná. Několik dlouhých let se spolu nestýkali. Důvodem bylo, že když se osobně potkali, pohádali se a nechybělo moc a Radmil Moniku fyzicky napadl,“ tvrdí Petr K.

Druhý Bratr Moniky Martin má prý jediný na vše vlastní názor a svůj rozum. „Nenechal se nikým a ničím ovlivnit. Pevně stojí při mně a věří mi. Martin ví, co pro mě Monika s Klárkou znamenaly,“ doplňuje Petr K.

Nová taktika?

Proč je tvrzení Petra K. tak zásadně odlišné od toho, co říká Moničin bratr Radmil? Má to snad být nová taktika, která by obviněnému z dvojnásobné vraždy mohla pomoci z vazby na svobodu?
Celý rozhovor s Petrem K. čtěte dnes v týdeníku Reflex.

Co se stalo v Hurghadě

Monika a Klárka vydechly naposledy loni 30. července v pokoji egyptského hotelu Titanic Palace. Dohady a spekulace o tom, že obě české turistky otrávilo jídlo, zpochybnil ředitel nemocnice v Hurghadě. Tvrdil, že máma s dcerkou měly žaludky rozleptané prudkým jedem. Po řadě dohadů o příčinách smrti přijeli letos v březnu čeští kriminalisté z Egypta s šokujícím závěrem: Moniku a Klárku zabil elektrický proud! Petr K. je kvůli podezření z dvojnásobné vraždy od 20. února ve vazbě. Hrozí mu až doživotí.

134 dní

Tolik dní už Petr K. sedí ve vazbě.

 

mabo ( 6. července 2014 13:22 )

Radmil a Lenka,to je teda páreček,připadá mi to jako kdyby byli milenci,jinak to není možné,taková shoda v názorech,stejné chování....fůj.Říká se"svůj k svému"

alenealejo ( 5. července 2014 13:13 )

Láska a nenávisť.... sú vraj ´´sestry´´...

zdenios ( 5. července 2014 01:03 )

Jen by bylo dobré se zamyslet nad tím, zda ten elektrický proud neprovedla ochranka ještě na pokoji před příjezdem lékaře, který pak viděl těla v křeči. V té chvíli údajně byl P.K. v šoku na chodbě a tyto možnosti dokonce sám naznačoval. Elektrické maskování v nemocnici asi nepřipadá v úvahu. Ona prvotní otrava pak může mít příčinu i v konzumaci něčeho ještě doma !!! Takže filmové drama z toho bude určitě Oscarové.

.abcd.abcd. ( 4. července 2014 12:51 )

V tomhle případě mu věřím. Ono stačí, když si každý rozumný člověk uvědomí od kdy Radmil jede proti Kramnýmu. Pak to musí být každýmu jasný. Pokud to tobě jasný není, rozsviť si, bejku!

pilif.99 ( 4. července 2014 09:49 )

Ten sebestředný komediant toho bude tvrdit ještě spoustu.

Zobrazit celou diskusi