Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kramný přes novou advokátku promlouvá z basy: Moniky se začal zastávat

Autor: lvi - 
2. dubna 2014
23:08

Zvrat v případě Petra Kramného (35) - má novou advokátku. Jaromíra Richtera, jehož klientem byl Petr K. až doposud, nahradila Jana Rejžková (50). Najali ji rodiče Petra K. Co řekla k případu a proč možná poletí do Egypta? Na otázky ohledně případu Petra K. odpovídala s úsměvem ve tváři.

Petr K. je podle ní velmi zajímavý případ, který nemá v České republice obdoby.

Obhájkyně, která dříve pracovala také pro expremiéra Stanislava Grosse, se dostala ke kauze Čunek v roce 2007. V té šlo o údajné přijetí půlmilionového úplatku Jiřím Čunkem od společnosti H&B REAL. Tato firma prodávala nájemníkům podnikové byty zkrachovalé Zbrojovky.

Jana Rejžková se pokoušela zastavit celý případ kvůli nelegálnímu postupu vyšetřovatelů. Jiří Čunek však záhy vyměnil obhájce, takže Rejžková neměla šanci ho z obvinění vysekat. Proč to ale udělal? Kauza Čunek se nakonec k soudu ani nedostala, byla odložena.

Pojede s Petrem K. do Egypta!

Pomoc Kramnému přijala po interveci jeho rodiny. "Je to pro mne výzva. A jsem dobrodruh," dodala Rejžková. V souvislosti s procesem se se spisem seznámím až ráno, ale se svým klientem jsem připravena jet i na zmiňovanou rekonstrukci do Egypta."

Nová obhájkyně pro TV Nova naznačila, o čem si s Kramným v cele při své první tříhodinové návštěvě minulý týden povídala. Jelikož má Petr K. povoleno číst noviny a sledovat televizi, ví přesně, co se v jeho kauze děje. Prý byl v šoku z informací, které se v médiích objevily o jeho ženě Monice. Asi během vazby zapomněl na několikaminutový záznam, který natočil jen pár dnů po smrti Moniky a Klárky, v němž otevřeně mluvil o tom, jak na manželku žárlil, že tráví víc času na facebooku s cizími muži než s ním...

O nevině klienta je Rejžková přesvědčená. "Nebyla to žádná dovolená na rozloučenou. Normální dovolená. Nic nenaznačovalo tomu, že by se měli rozvádět. Ani já se to nedomnívám. Jsou to nesmysly," uzavřela pro TN.cz Rejžková.

Video Exkluzivní rozhovor s novou advokátkou Petra Kramného - Blesk - Slávka Červená
Video se připravuje ...

 

truchliicii.petr.k. ( 11. listopadu 2014 05:33 )

caf belmondik

truchliicii.petr.k. ( 7. listopadu 2014 07:28 )

eiva je chlap

truchliicii.petr.k. ( 7. listopadu 2014 07:19 )

cau kac

truchliicii.petr.k. ( 7. listopadu 2014 07:18 )

Vytahne tu povzracenu mikinu a bude na svobode

lalia ( 4. dubna 2014 11:20 )

Co to je zas za kecy ? Jaké miliony rodině,starejte se o sebe.A že měli hádku mezi sebou PK a M. kdo se v manželství nepohádá ? To nejsou důkazy,nechte to na odbornících a pořád tady nevymýšlejte a nekecejte.Už je to otravné.

Zobrazit celou diskusi