Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Luxusní vila ve Španělsku za desítky milionů: Nový majitel za ni zaplatí pouhé tři stovky

Autor: jel - 
26. prosince 2023
18:12

Luxusní domek se nachází na španělských Baleárských ostrovech a má hodnotu v přepočtu téměř 85,5 milionu korun. Firma Omaze se nyní rozhodla vylosovat jednoho šťastného Brita, který domek získá zcela zdarma a bez jakýchkoli poplatků. Stačí se pouze registrovat.

Omaze je britská zisková fundraisingová společnost, která spolupracuje s charitami na sbírkových akcích. Tento týden vyhlásila velké losování jménem organizace Alzheimer's Research UK. Ta se zabývá výzkumem demence. 

Šťastný výherce získá prázdninovou vilu v hodnotě několika milionů a k tomu ještě navíc v přepočtu více než sedm milionů v hotovosti. Firma navíc zaplatí také veškeré právní náklady. 

Zapojit se mohou pouze lidé s trvalým pobytem v Británii a jediné, co musí udělat, je zaplatit 10 liber, což je v přepočtu asi 285 korun.

Luxusní domek se čtyřmi ložnicemi se nachází na Mallorce nedaleko města Selva a vesnice Caimari. Z vily je vidět na pohoří Serra de Tramuntana a má kamenné zdi a terakotovou střechu. 

K dispozici je nejmodernější kuchyň s jídelním ostrůvkem, světlá zimní zahrada s prosklenými dveřmi, která nabízí výhled do krásných zahrad. Obývací pokoj je vybaven zdobeným krbem a poskytuje přímý přístup na upravené nádvoří a grilovací plochu s vlastní kamennou pecí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi