Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Poslední rozloučení se Šimonem H. (†17) z Přelouče: Dojemný vzkaz od bratra Lukáše

Autor: jel - 
7. května 2023
05:00

Sedmnáctiletý Šimon H. z Přelouče zmizel 27. února. Rozjelo se velké pátrání, kterého se účastnila rodina, dobrovolníci, hasiči i policisté. Po měsíci však přišla smutná zpráva. Mladíkovo tělo našli v Labi. Ve čtvrtek 4. května Šimona blízcí vyprovodili na jeho poslední cestu. Bratr Lukáš poslal zesnulému dojemný vzkaz.

Šimon H. zmizel 27. února z jednoho z přeloučských barů, kde se nepohodl s několika lidmi. Pak se po něm slehla zem. Jeho bratr organizoval velké pátrací akce a mladíka hledala spousta dobrovolníků, hasiči, potápěči, policisté, speciální týmy, drony i vrtulník. Bohužel jediné, co se podařilo najít, byla mladíkova bunda na mostě přes Labe.

Rodina neztrácela naději a do poslední chvíle věřila, že se Šimon objeví v pořádku. Pak přišla tragická zpráva. Mladíkovo tělo se našlo v Labi.

Jednou to všechno doženeme!

Se Šimonem se rodina i blízcí naposledy rozloučili ve čtvrtek v Pardubicích. Bratr zesnulého Lukáš na sociální síti zveřejnil parte mladíka a připojil k němu smutný vzkaz.

„Těžko bych hledal slova, která by dokázala vyjádřit, co mám na srdci. Stále tomu nemůžeme uvěřit, nerozumíme tomu, proč se to stalo, a přáli bychom si jediné, aby to nebyla pravda,“ uvedl Lukáš, jenž dodal, že Šimon byl kluk s velkým srdcem na správném místě.

„Brácho, posíláme Ti nahoru hromadu lásky, odpočívej v pokoji. Doufám, že jsi tam společně s tátou. Až přijde čas a budeme zase všichni spolu, celej vesmír bude náš a všechno to doženeme!“ napsal bratr na závěr smutného příspěvku.

Video  Jak pomoci při pohřešování dětí?  - Videohub
Video se připravuje ...

DanY67 ( 7. května 2023 11:51 )

Ať odpočívá v pokoji.🖤💔

Zobrazit celou diskusi