Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Milionářskou rodinu poznamenala smrt táty a syna: Luxusní sídlo nechali na pospas živlům!

Autor: rix - 
27. prosince 2022
10:44

Majitel luxusního sídla připomínající honosný zámek zahynul při letecké havárii. Vysněný americký dům má cenu v přepočtu 220 milionů korun a po smrti jeho vlastníka jakoby se v něm zastavil čas. Luxusní auta, značkové oblečení nebo dokonce vánoční stromek. Vše zůstalo v domě netknutě ležet. Povídá se, že teď si v opuštěném luxusu hoví jeden z bezdomovců. 

Stavba sídla s deseti ložnicemi a jedenácti koupelnami začala v roce 2006. Postavit ho nechal známý chirurg, který si svým povoláním díky vlastnictví několika ordinací vydělal balík peněz. Když už byl dům hotový, společně s manželkou a čtyřmi dětmi se do něho nastěhoval. Pak stihla rodinu strašlivá tragédie. 

Vlastník vysněného bydlení byl zároveň i licencovaný pilot. Se svým patnáctiletým synem se jednoho dne vydal na výlet. Domů už se ani jeden z nich nevrátil. Došlo k letecké havárii. Zdrcená manželka byla nucena dům prodat neznámému cizinci. Ten v něm sice chvíli žil, ale pak ho nadobro opustil, když se odstěhoval zpět do své rodné země. V Americe navíc neplatil daně. 

Od té doby sídlo chátrá. A působí, jako by ho někdo opustil v několika vteřinách. V pokojích se stále válí drahé oblečení. V garáži jsou zaparkované automobily a v obýváku je dokonce stále vánoční stromek. Luxusní stavení má vše, co by měl dům milionářů mít. Nechybí krytý bazén, sportovní areál, výtah nebo koupelna z mramoru. 

Dokonce i obrovská kuchyň je zdobená zlatem a stále je plná talířů a drahých spotřebičů. Z knihovny v obýváku stále vykukují desítky knih. Jeremy Abbott, který se dům vydal prozkoumat, popsal své pocity. „Nejpodivnější mi přišlo to, že tam zůstaly i malé předměty jako značkové oblečení nebo drahé boty. Nedává mi smysl, proč to tam zůstalo,“ svěřil se.

„Muž, co tu bydlel, byl velmi vzdělaný a měl čtyři děti,“ uvedl Abbott na svém Youtubovém kanálu s tím, že po letecké tragédii se všechno změnilo. Jeho žena a tři přeživší děti zůstaly po jeho smrti bez finanční podpory, a podle průzkumníka byli nuceni opustit svůj vysněný domov. Jak Američan uvedl, teď prý v domě žije bezdomovec. Když na místo dorazil, údajně slyšel kroky a lednice byla naplněná balenou vodou. 

Zobrazit celou diskusi