Maxijedlík Jaroslav Němec (48) z Bystrého u Poličky obráží nejrůznější soutěže v pojídání čehokoli na čas a v Česku je doslova neporazitelný. Nebojí se ničeho a sní, jak se říká, na co přijde. Vyučil se kuchařem a k jídlu měl prý vždy velmi blízko. V osmnácti letech začal soutěžit a od té doby dokázal spořádat i opravdu bizarní věci. Zas svou kariéru jedlíka vytvořil i mnoho rekordů, například v pojídání kuřecích pařátů na čas. Podívejte se na přehled nejzajímavějších úspěchů maxijedlíka Jaroslava Němce.

no prostě blbeček
kvašení sledi se nejí samostatně, ale s moučnou plackou, brambory a se zelím, konzerva se otvírá v kýblu plném vody, aby pohltila ten smrad, jako když se po*** mimino, kosti v tom jsou dávno rozložené a lák se nepije, ale vylije se. Jinak maso nemůže smrdět jako zkažené solené, protože důvod vzniku této pochutiny byl nedostatek soli ve švédsku.