Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Tragické osudy loterijních milionářek: Jako 16letá vyhrála 53 milionů, po plastikách a večírcích teď pobírá sociální dávky

  • Autor: mc - 
    19. 11. 2022
    15:03

    Ne marně se říká, že za peníze si štěstí nekoupíš. A že výhra v loterii neznamená automaticky lepší život by mohly vyprávět tyto tři ženy. Teprve 16letá Britka vyhrála horentní sumu, z peněz se radovala pár let a teď? Skončila na podpoře! Vlastně ale může mluvit o štěstí, protože její dvě „kolegyně“ dopadly mnohem hůř. Mladá Amanda kvůli podvodu skončila u soudu a později ji našli mrtvou. A Dorris si pohádkovou výhru neužila vůbec...

  • 1.Doris Murrayová

    Doris Murrayová po pohádkové výhře v loterii zůstala nohama na zemi. Nerozhazovala za nemovitosti, auta, plastiky nebo drogy, naopak - peníze si nechala posílat každý rok v „malých“ částkách a plánovala založit spoření pro vnoučata. Jenže toho se nedožila, její přítel ji ubodal. Když si na něj došlápla policie, pokusil se jim ujet v autě, ve kterém se nakonec vyboural. Přežil a u soudu dostal za vraždu doživotí. Více se dozvíte na videu.

    Video  Tragické osudy výherkyň v loterii  - Videohub
    Video se připravuje ...

  • 2.Amanda Claytonová

    Amandě bylo sotva 24 let, když vyhrála milion dolarů (asi 21,5 milionu korun). Ačkoliv si peníze mohla převzít anonymně, rozhodla se nechat se s obřím šekem a obřím úsměvem vyfotit. S tím, že má doma pořádný balík se chlubila kdekomu, zapomněla to ale sdělit jedné poměrně důležité entitě - úřadu, který má na starost tzv. potravinovou a lékovou pomoc pro rodiny v nouzi. Amanda dávky vesele pobírala dál. Dokonce kvůli tomu skončila před soudem. Asi rok po výhře ji našli mrtvou v jejím domě. Detaily uvidíte na videu.

    Video  Tragické osudy výherkyň v loterii  - Videohub
    Video se připravuje ...

  • 3.Callie Rogersová

    Stala se nejmladší výherkyní britské loterijní hry Lotto. Callie Rogersové bylo teprve 16 let, když převzala šek na více jak 1,8 milionu liber (cca 53 milionů korun). Z pokladní se tak rázem stala neřízená střela. Peníze rozfofrovala za ty nejbanálnější věci, které byste asi od náctileté milionářky čekali - plastické operace, drahá auta a drogy. Dnes je jí 33 let a pobírá sociální dávky. Také usiluje o zvýšení věkové hranice sázení. Celý její příběh si pusťte na videu.

    Video  Tragické osudy výherkyň v loterii  - Videohub
    Video se připravuje ...

  • 4.Galerie

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi