Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tajemství Kim Čong-una: Nahradí ho záhadná dcera?! A kolik má vlastně diktátor dětí?

Autor: mc - 
9. října 2022
05:00

O životě tajnůstkářského severokorejského diktátora toho je známo velmi málo a otázníky visí i nad jeho potomky. Podle různých zpráv by Kim Čong-un měl mít nejméně tři děti, bližší informace jsou však jen k jeho dceři Kim Ču-e. Co se o ní ví? Více se dozvíte ve videu!

Z izolované Severní Koreje se příliš informací nedostane, přesto se však svět o diktátorově dceři něco málo dozvěděl. O těhotenství Kimovy manželky Ri Sol-ču se spekulovalo už po zveřejnění fotografií s bříškem oficiální státní tiskovou agenturou, narození však nakonec potvrdil bývalý americký basketbalista Dennis Rodman, jehož s diktátorem pojí zvláštní přátelství.

Kim Ču-e se prý narodila 19. února 2013 a Rodman si ji dokonce při návštěvě KLDR pochoval. „Kim je dobrý táta a má krásnou rodinu,“ nechal se slyšet po návratu do vlasti. Holčička ale údajně není jediným dítětem Kim Čong-una. 

Jeden potomek se mu totiž podle jihokorejských médií narodil už v roce 2010, tedy rok po svatbě s Ri Sol-ču. Údajně šlo rovněž o dceru, ale podle některých zpráv nemanželskou. Kim Ču-e by tak byla první manželské dítě severokorejského diktátora.

Převezme po svém otci jednou otěže a ujme se vlády nad KLDR? A co je o ní vlastně známo? To se dozvíte ve videu!

Video  Děti diktátorů: Svět zná pouze její jméno. Kdo je dcera severokorejského diktátora?  - Videohub
Video se připravuje ...

 

Zobrazit celou diskusi