Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kvůli práci neměla chuť na sex: Partnerovi pořídila milenku a sama začala randit bokem

Autor: štt - 
20. ledna 2022
20:08

Americký pár po devíti letech soužití procházel milostnou krizí. Žena kvůli pracovnímu vytížení pomalu ztrácela sexuální apetit. Do svého vztahu se proto rozhodli přizvat další sexuální partnery. Své rozhodnutí si nemůžou vynachválit.

Mnohé páry se po několika letech společného soužití potýkají se stejným problémem – milostnou krizí. Počáteční plamen lásky pomalu vyhasíná a oba partneři se navzájem postupně odcizují. Někteří se proto rozhodnou vyhledat odbornou pomoc u terapeuta, což ale automaticky nemusí znamenat vyřešení tíživé situace. Američanka Chanel Beeová (28) se svým partnerem potýkala s podobným problémem. Situaci se rozhodli vyřešit poněkud neobvykle – do ložnice přizvali další partnerku. O jejich zkušenosti informoval server Daily Star.

Milostný experiment

Osmadvacetiletá žena má se svým partnerem tzv. „otevřený vztah“ – nadále žijí ve společné domácnosti, ale své sexuální touhy mohou sdílet i s jinými lidmi. „Dříve bych si nedokázala představit, že budu žít jinak než v monogamním vztahu. Se svým partnerem jsem již přes devět let,“ řekla na úvod v internetovém podcastu Monogamish.

Chanel se k razantní změně rozhodla kvůli svému zaměstnání. V jednu chvíli měla tři pracovní úvazky a na sex neměla kvůli vyčerpání ani pomyšlení. „Je těžké se naladit na milostné hrátky, když celý den strávíte v práci a musíte se ještě starat o domácnost,“ přiznává. Problém se nejdříve snažili vyřešit tak, že do ložnice přizvali další přítelkyni. Od nové zkušenosti si slibovali, že v obou nastartuje novou milostnou energii. Ale vše nešlo tak úplně snadno…

Nelhat a mluvit

Chanel dále vysvětlila, že „po zhruba půl roce se znovu cítila nespokojená“. Největší překážkou byl společný výběr sexuální partnerky. „Máme naprosto odlišný vkus… Můj muž vlastně upřednostňuje jediný typ žen. Několikrát přivedl partnerku, která byla úplně stejná jako já,“ sdělila se smíchem.

I tento problém se jim nakonec podařilo vyřešit. Rozhodli se žít v polyamorním vztahu. „Snažíme se být k sobě navzájem fér. Netajíme před sebou své milostné partnery. Důležité je mezi sebou správně komunikovat, zeptat se druhého, zda mu to nebude vadit. Je to celkem jednoduchá konverzace,“ shrnuje na závěr.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Babisova_drahota ( 20. ledna 2022 23:28 )

Tak proč jsou spolu?

Zobrazit celou diskusi